Szeríntetek az ciki, ha itthon is szeretek kiöltözve járni? Kosztüm, fehér blúz, stb. Egyszerűen imádom hordani, nem tehetek róla. Már a ballagásom óta ez van. A barátom kicsit furcsán néz rám, de elviseli. Sziasztok.20l
Utolsó: minden általam ismert háztartásban van mosogatógép.
Takarítónő sem egy tétel: havi 10 ezer ft, kéthetente jön.
Ez azért nem a luxus teteje. Azt a tízest bárki elkölti rágcsára, üccsire, kólára, csokira, mekire stb.
Nincs. Egy gyerekmentes háztartásban tökéletesen fölösleges takarítani, ha nem szórsz szét semmit, nem mész be cipővel, és a két hétből csak egy hetet vagy otthon. Amíg otthon voltunk rendesen, akkor hetente jött.
Mit kellene a heti takarításon kívül puceválni állandóan?
Hát akár itthon vagyok, akár nem, (napom nagyrészét iskolában, városban töltöm) nekem azért van igényem a hetente takarított szobákra. Étkezőben meg főleg, mert nem eszek disznó módon, de van, hogy véletlenül leszóródik a morzsa a földre, és még papucsban sem szeretek belelépni.
Többi szobára ugyan ez igaz, nem szeretem a porcicákat, hajcsomókat a földön/szőnyegen.
A takarító nem a luxus legteteje, de szerintem minden átlag/szegényebb család, ha 10.000Ft pénzt eldönthetnék, hogy takarítóra, vagy inkább ruhára/másra költenék, akkor inkább az utóbbit választanák (szerintem), és lehet nem költ kólára, snackre, dohányra, alkoholra.
Olyan ismerősöm nincs, akinek nincs mosógépe, de a mosás nem csak a mosógépbe pakolásról szól. Szortírozás, teregetés, hajtogatás, vasalás.
Kicsit nehezen képzelem el ezeket kosztümben, habár volt egy olyan hittantanárom, aki szerzetesi ruhában kezdett fürdőszobát takarítani, a fekete ruháján keletkezett fehér foltot fekete alkoholosfilccel kellet kiszíneznie, higy ne látszódjon, ameddig nem kap másik olyan ruhát. :D
A leszóródott dolgokra a takarító látogatásai között naponta beindítom a porszívórobotot. Így minden nap tiszta a padló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!