Konfirmálásra vendégként ez jò összeállítás lesz?
Nem tudom mennyire illik kiöltözni, de szoknyàt nem szeretnèk felvenni, nem èrzem benne magam kènyelmesen. Ràadàsul hàrom óràs az út. Szóval úgy döntottem felvénnèk egy csinos fekete blúzt ( ha hideg van a templomba, rà egy fekete blèzer), mèregzöld csőnadràg, fekete telitalpú magasarkú. Kiegèszítő lenne egy fekete borìtèktàska esetleg egy nyaklànc. Vagy vegyek fel fekete nadràgot? Csak akkor meg teljesen feketèbe lennèk, ami nekem kissè màr olyan mintha temetèsre mennèk.A templom utàn lesz ebèd is. Hajamat kivasalnàm, a sminkem egyszerű hètköznapi lenne.
20/L
A csőnadrág nagyon nem való ilyen eseményre! Ha nem akarsz szoknyában menni, akkor mindenképpen egy ilyen elegánsabb nadrágot kéne felvenned: [link]
Hidd el, így sokkal csinosabb leszel, jó benyomást fogsz kelteni, s ezáltal te is jobban fogod magad érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!