Kicsit hülye kérdés de fogalmam sincs hogy megéri-e 5ezer ft-ért a tezenisbe egy melltartó ami kicsit sem nyomja össze a mellem, nem mintha nagy lenne, de pont ezért zavaró, milyen egy jó melltartó?
Figyelt kérdés
eddig csak kínai minőség volt ami kényelmetlen és hamar tönkre is megy, előre is köszi a segítséget:D2017. márc. 6. 17:22
1/9 anonim válasza:
a tezenishez kepest ez az ar eleg kedvezo.
probald ki, vegyel egyet, ha nem jott be, akkor legkozelebb nem veszel ilyet.
2/9 anonim válasza:
Hát nem tudom én is vettem már a triumphba és ugyanaddig bírta mint egy kínai. Szóval én inkább veszek a kínaiba kb 2-3at összesen 5000-ért és 2 évig kibirják.
3/9 A kérdező kommentje:
köszi :) megpróbálom, de amúgy a melltartó lényege az hogy össze nyomja őket a formáért? :D nem vagyok szakértő :D
2017. márc. 6. 17:36
4/9 anonim válasza:
Nem. Az a lényeg, hogy tehermentesítse a hátad, tartsa a mellet nyomás és szorítás nélkül.
5/9 A kérdező kommentje:
köszi, értem..mentek a zöldek :D :)
2017. márc. 6. 17:43
6/9 anonim válasza:
Atya gatya... nem, a melleknek nem kellene összenyomva lenniük egyáltalán.
7/9 anonim válasza:
Én is 5ezerért vettem melltartót a Tezenisben, csak én push up-osat. Én szeretem, az előző melltartóim (amik máshonnan vannak) hamar tönkrementek, de ez bírja.
9/9 anonim válasza:
5ezerért jó az a melltartó, a tezenis jó minőség, biztos kényelmes is, nekem még nem volt onnan, mert az én méretemre ezek a drága boltok nagy ívben szarnak (D kosár felett). szóval ennyiért én tutira megvenném onnan :)
nem kell összenyomja a melled, csak hazudsz vele magadnak meg másnak is. a lényeg, hogy jól tartson, ne látsszon át a felsődön a melled, ne lógjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!