Férfi alsónadrágról kérdés pasiknak és nőknek?
Pasik, ti mit szerettek jobban: sztreccs boxer, lógós boxer, fecske, tanga vagy alsónadrág nélkül és melyiknek mi az előnye/hátránya?
Illetve lányok, Nektek melyik jön be jobban? Szerintetek melyik néz ki jobban egy pasin?
Kort és nemet írjatok kérlek!
Mindenkepp fecske! Jo az alakom mert 21 eve testepitek es nincs mit takargatnom, illetve ez jol ki is hozza es nem sulok bele mert rovid a szara nyaron.
Az meg hogy a csajoknak mi tetszik azt kb. Leszharom...
41/F
Sztreccs boxert szoktam hordani leginkább. Nekem ez a legkényelmesebb.
Lógóst inkább hidegebb időben hordom, mert melegben megizzad benn a combhajlatom, nincs ami felszívja a nedvességet és olyan kellemetlen érzés. Na meg ha szűkebb gatyát veszek fel, akkor felcsúszik, igazgatni kell. Szóval ezt a típust csak korlátozott körülmények között hordom.
Fecsek kb 10 éves korom óta nem volt rajtam. Nem tetszik, bevág a combhajlatban, stb.
Tangát nemrég rendeltem egyet neten kíváncsiságból. Nyáron, nagy melegben el tudom képzelni, hogy hordom. Kicsit szokatlan érzés, hogy hátul középen bevág, szokatlan. De jónak tartom, hogy csupaszon van a fenekem és a szerszámot is tartja.
Alsónadrág nélkül soha nem szoktam lenni. Nem is lenne higiénikus.
Nekem a boxer tetszik legjobban. Mindegy, hogy sztreccs vagy sima.
25l
A boxerrel csak a kuszkodes van a fecskehez kepest, a sztreccsesbe beleizzadsz nyaron, a boszaru olyan mint egy rovidnadrag a nyolcvan eves nagyapam hordja ami nem tartja a csomagot csak nyulik a gravitacio miatt es oregemberes , arra meg egy hosszut rohejes felvenni es a szara is felcsuszik kozben ami kenyelmes.
A fecske szabadabb mozgast biztosit es kenyelmesebb mert kevesebb anyag van rajtad.
"A boxerrel csak a kuszkodes van a fecskehez kepest, a sztreccsesbe beleizzadsz nyaron..."
Ne sz@r kínai nejlon anyagút vegyél! Van abból is 97% pamut tartalmú és nem izzadsz bele.
De abba is beleizzadsz.
Alsógatyának csakis fecske.
Én kipróbáltam mindent. A lógós boxer legfeljebb nyáron aludni jó a kánikulában. Amúgy utálom, ha gyűrődik a nadrág alatt, idétlen egy valami.
A feszes boxer úgy sz.r ahogy van. Tök kényelmetlen, nekem nem jön be ez a kisnadrág fazon, és feleslegesen melegít is.
A fecske már egész jó, ezt hordtam mindig is, amíg egyszer csak ...
Kipróbáltam a tangát, és meglepően jó találmány, nem is gondoltam volna. Tök kényelmes, messze a legkényelmesebb, nem melegít feleslegesen, nem izzadok bele kánikulában sem, és tartja a szerszámot is. És nem utolsó sorban jól is néz ki, fiatalos, vagány fazon. :) Jó pár éve csak tangát hordok, másfajta nem is volt azóta rajtam. :)
Ja és külön jó, hogy barátnőmnek is nagyon bejön. :)
Sztrecs boxer néz ki a legjobban, fecskével nincs különösebb bajom, tanga párévente egyszer valamilyen ünnep alkalmából jó poén, alsónadrágot meg max pizsama alá ne húzzon amúgy undorító anélkül lenni. A lógós boxer fazontól és színtől függően tetszik.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!