Lia Réder kérdése:
Kinek mi a véleménye a színes hajról?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy tényleg nagyon színes....Zöld,kék,rózsaszín,sárga,szivárvány. :D
16/L
2017. máj. 18. 18:44
1/12 anonim válasza:
Nekem a fele fekete a másik fele rózsaszín -piros egyveleg. És imádom.
2/12 A kérdező kommentje:
Mindig is felemásra akartam *Q* de perpill zöld de havonta váltogatom :D
2017. máj. 18. 19:01
3/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól tud kinézni :333 A kéket, meg a rózsaszínt nagyon bírom :333
4/12 Metionin válasza:
Az enyém kék és fekete, pedig épp 10 évvel vagyok idősebb nálad. Ha valaki tudja viselni, akkor nagyon jól néz ki, persze megfelelően ápolva és újrafestve amikor szükséges.
5/12 anonim válasza:
Nekem is mindenfele volt mar a hajam tini koromban. Nagyon jol nez ki,szeretem ha van egy kis hajhabom es egybol szepet varazsolok magamnak. Szerintem ugy a szep a hajnak van egy alap hajszine, es ugy ra a szin. Ez szep... de akinek tobbfele szinu a haja, az nem tud jol kinezni.. habar nekem nem tetszik a tul szines haj...
6/12 anonim válasza:
Oda vagyok érte😍😍 3-4 év múlva én is lila hajat szeretnék^^
14/l
7/12 A kérdező kommentje:
Eskü azt hittem hogy negatív kommenteket fogok kapni :D De jó olvasni hogy ennyien vannak akik szeretnek egy pici színt vinni az életükbe úgymond :D Köszönöm mindenkinek a válaszokat^^
2017. máj. 19. 20:35
8/12 anonim válasza:
Nekem második hónapja pink, vörös hajra, imádom amilyen :3
20 éves vagyok, joghallgató de lesz@rom és eddig mindenki más is csak csodálta, soha nem ugatott be rá senki :D
9/12 A kérdező kommentje:
Én szoktam kapni negatívokat de engem se nagyon érdekel :D Pl: Direkt lett ilyen vagy elrontották? :D Vagy a másik kedvencem mikor a kisgyerek mondja papájának:-Nézd zöld színű a haja! Papája meg: - Igen látom, egy papagáj...:D
2017. máj. 21. 11:02
10/12 Metionin válasza:
Nekem már idős nénik és bácsik is megdicsérték a hajamat. Egyedül falun kapok fura pillantásokat, beszólni pedig szinte csak a cigányok szólnak be, no de ők kinek nem. Minap egy 4-5 év körüli gyerek jött oda és nyilvánított véleményt, hogy nagyon szép a hajam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!