Fiúk, lányok! Kinek mi a véleménye az extrém színű hajról?
Fiúk nektek mennyire jön be egy lányon, illetve lányok nektek fiún.
Extrém szín alatt kék, zöld, narancs, rózsaszín, szivárványos, stb színeket értek. :3
Kort és német írjátok kérlek!
Imádom őket.
A narancs,piros,meg a lila már kezd kicsit sablon lenni,de a kék a favorit. A világoskék.
21/F
Sok féle hajam volt már. Lila, neonzöld, piros, fehér, szürke, sötétkék, szivárvány, most éppen türkizkék.
Úgy vettem észre, hogy bejön a pasiknak, és elég sok bókot kapok lányoktól is, vagy hallom ha elmennek mellettem akkor mondják hogy milyen jól néz ki. :D
Mondjuk ugyanennyi rosszalló tekintetet/megjegyzést is kapok, de azt általában idősebb korosztálytól.
Szóval én szeretem, hogy mindig színes a hajam. Mondjuk drága mulatság, de nekem megéri.
Pasikon viszont nem hinném, hogy elviselném a nagyon világos színeket, na meg attól is függ, hogy jól áll-e neki. :)
21/L
Nekem is volt mindenféle színű, de magamon annyira nem jött be a dolog, pont azért mert mindenki észreveszi, odajönnek kérdezgetni róla vagy bókolni, utáltam ezt a figyelmet amit kaptam miatta.
Másokon akkor tetszik ha jól áll az illetőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!