Milyen rövidségű sortot viselhet utcára egy pasi szerintetek?
Attól függ hogy hova.
Ilyeneket, amiket a kérdező linkelt, simán felveszek utcára, ha csak a környéken lófrálok, vagy elugrok valamiért a boltba, vagy a közeli hipermarketbe.
(Nyelv)iskolába, munkába mikor igazi 40 fokos kánikula volt vettem már fel combközépig érőt. Legalább nem főtt meg a lábam, de így is volt aki megszólt, hogy milyen rövid, és szerinte kcsit búzás.
Az ilyen térdig meg vádliig érőknek szerintem sincs semmi értelme és még rondák is, báz a legtöbbeken pont ilyeneket látok.
Azert latsz a tobbsegen pitcsarohaszto hosszusagot mert foglalkoznak masok velemenyevel es inkabb izzad mint a lo csak idegenek elvarasainak megfeleljen!
En is csak ROVID rovid nadragot hordok, de ha valaki emiatt beszol azt vagy orrnyergen verem vagy megkerdezem , amikor tobb eszuk volt a ferfiaknak a 80-as evekre gondolok amikor mindenkin ROVID nadrag volt akkor mindegyik homar volt??
Mert hat akkor ugye kihaltunk volna reg!
Csupan arrol van szo hogy manapsag a logikatlan hiusag divik es egy hulye 100-at csinal alapon oltozkodnek az emberek es az esszeruseg hatranyba szorul.
Na ez már nekem is túlzás. Utcára ilyet nem, de strandra fürdőgatyának simán felvenném.
De mondjuk ez az oldalt magasan felsliccelt fazon nekem annyira nem tetszik.
Szeeegeny ferfiak!
Micsoda diktatorikus szabalyzat mondja meg hogy egy egyszeru rovidnadrag szinte milimeter pontosan meddig erjen!
Kerdezo En szinte shortot hordok mert kenyelmes a jaras is benne eees ami a lenyeg nincs melege a combomnak es a fenekemnek.
Mennyivel tobb eszuk volt a ferfiaknak a 70-es evekben ahogy a linkben is lathatjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!