Szerintetek kirívó és közönséges, ha egy pasi arany láncot hord?
Figyelt kérdés
Nem ilyen vastag kutyalàncra gondoltam, hanem szolid vékony làncra egy kis kereszt medállal, mivel katolikus vagyok, és hiszek Istenben. Mindig is ezüstöm volt, de már unom, és mindig is az arany tetszett igazàn. Szerintek nagyon kirívó és cigànyos?2017. máj. 17. 16:58
11/15 A kérdező kommentje:
Hát most jó nagy fasságot írtàl le barátom!....
2017. máj. 21. 19:25
12/15 anonim válasza:
Jujjj jujjj! Hivo ember nem beszel csunyan!!
Szerinted lehet f:sag szerintem meg nem.
13/15 A kérdező kommentje:
Szerintem neked valami nagyon komoly psichikai problèmád van, mert azon kívül, hogy kötekektsz mást nem tudsz!... Dehát végül is mit is várjon az ember? Ez Magyarország....
2017. máj. 22. 15:12
14/15 anonim válasza:
A hivokkel nem is lehet sajnos mashogy beszelni mert ott a szemellenzo!
Amugy ellehet hagyni az orszagot ha nem tetszik...
15/15 A kérdező kommentje:
Te figyelj már ide! Mèg is ki vagy te, hogy itt ítélkezel, meg megmond a másiknak mit csináljon? Hallod nem is ismersz, azt itt neki állsz köteketni, meg ítélkezni! Vagy te ettől èrzed magad nagy embernek, hogy itt emberkedsz a netten? Semmi jogod másikat megítélned a vallása vagy bármi más miatt, főleg úgy, hogy nem ismered az illetőt! Úgy,hogy kicsit vissza vehetnèl magadból, mert számalmas amit csinálsz! Semmi több! Ne itt legyèl ember hanem az életben tetten irogató okoskodó senki!...
2017. máj. 23. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!