Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fehér inghez, fekete nadrágoz? .

Fehér inghez, fekete nadrágoz? .

Figyelt kérdés

Fehér inghez, fekete nadrághoz lovaglócsizma,

illetve ugyanehhez huszárkötéses kabát viselete fiatal férfinak röhejes, esetleg b*zis, vagy elmegy?

Szeretnék venni, időnként viselni ha kedvem van hozzá, de nem tudom, merjek-e

köszi a válaszokat! :)

27F

2017. máj. 17. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Teljesen jo! Igazi magyar viselet!

Igazabol elarulnal egy nagy titkot?

Latom Te is bele estel ebbe a beteg felfogasba ami ezen a meg betegebb oldalon terjed, miszerint ha egy ferfi szeretne eltero ruhat felvenni az itteni gyulekezet altal megkovetelttol akkor rokton arra gondol, hogy nem e bz1s!

Arra meg veletlenul sem, hogy esetleg rosszul all , hanem csak homaros lehet!

Na ez miert van? Es persze csak a fiuknal.

2017. máj. 17. 16:56
 2/5 A kérdező kommentje:

Mert b*zisnak tűnni egy hetero férfi számára eléggé kellemetlen gondolat...

gondolom, te nő vagy, emiatt nem érted. De kb. ez olyan, mintha egy nőnek, aki nőiesnek érzi magát, azt mondja valaki, hogy huh, de férfias vagy!

nyilván nem egy jó érzés...

A dolog egyébként valóban úgy áll, ahogyan te látod - nagyjából minden, ami nem szürke és átlagos, előítéletet szül - ez nem normális dolog, és a média igencsak felelős érte - de attól függetlenül, hogy én magam előítéletes vagyok-e, még mások azok, emiatt én is kénytelen vagyok kétszer is meggondolni, hogy mit veszek fel, vagy milyen frizurát növesztek, ha nem akarok beszólásokat kapni, vagy nem akarom, hogy homokosnak gondoljanak...

A választ amúgy köszönöm! :)

2017. máj. 17. 17:22
 3/5 A kérdező kommentje:

egy válasz, ami privát üzenetben érkezett: :)

"Én lovagolok és rendezvényeken/versenyeken rengeteg férfi ilyen viseletben van. Nekem tetszik és szerintem egyáltalán nem b*zis. Ha simán a városban látnék meg valakit ilyen viseletben se lenne más a véleményem, annyi, hogy tuti azt hinném elsőre, hogy lovas :D De ezt egyáltalán nem negatív értelemben írom."

2017. máj. 19. 08:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha az utcán látnálak tuti nevetséges lenne 🤣
2017. máj. 20. 14:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Annyit tudnek ajanlani ,hogy vegyel peldat a kimondottan fiu ruhat viselo lanyokrol, nem mindegyik meleg azert oltozik igy hanem csak azert mert valamiert tetszik nekik.

Es ok is szharnak a beszolasokra!

Utolso! Te pedig a gumicsizmas csajokon rohogjel jo nagyot...!

2017. máj. 21. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!