Hol lehet 70/D-s melltartot kapni?
Figyelt kérdés
Egyszeruen sehol nem talalok, a fehernemu uzletekben sincs, mert nem szabvanymeret... mar a 70/C-set is ugy kellett vadaszni, de ezekbe meg mar nem nagyon ferek bele es igy nagyon kenyelmetlen meg nem is szep. Mindenhol a 75-osoket akarjak ram tukmalni, de az nem jo ram egyszeruen. Nagy a hatamra, meg a mellemen sem ugy all ezaltal ahogy kene.2017. máj. 13. 12:52
2/7 A kérdező kommentje:
M&S-t nem ismerem, biztos en vagyok a tajekozatlan. Videken van uzletuk? Kecskemet, Szeged kornyeken valamerre, nem tudod? Triumph-bol tobb helyrol is elkuldtek mar, hogy nincs ilyen naluk, mert nem szabvanymeret:(
2017. máj. 13. 13:25
3/7 anonim válasza:
Olyan nincs hogy "nem szabványméret", max ők nem tartanak. Bp-i Triumph Outletben VAN 70D, és ez még nem is annyira extra méret.
M&S csak Budapesten van amennyire tudom. Tescoban próbálkoztál már? Nem mondom biztosra, mert én 75 vagyok, de ott néha vannak kis hát/nagy kosár méretek.
Rendelni tudsz pl a Bonprix-nél (máshol is, de ez a legolcsóbb).
4/7 A kérdező kommentje:
Pedig ezt mondtak tobb helyen is. Bonprixel minosegileg eleg rossz tapasztalatai vannak tobb rokonomnak is, ugyhogy nem kockaztatnek. C-set 70-es hatmerettel meg talaltam a tescoban, de D-t mar nem lattam. 75-osbol mar sokkal tobb lehetoseg lenne, de hat vilag eletemben ilyen sovany alkat voltam meg az egesz csalad.
2017. máj. 13. 15:07
5/7 A kérdező kommentje:
Ezert is alig varom, hogy menjek egyetemre basszus, itt semmi nincs... el kell menni a vilag vegere, ha venni akarsz valamit. SZORNYU. Pedig szeretik itt lakni, de mindig csak addig, amig nem kell programot csinalni vagy venni valamit :Ddd
2017. máj. 13. 15:11
6/7 anonim válasza:
Nekem E vagy F kosár kell, az normális szabású csak a M&S, Triumph, Felina. Nekem a Felina nem jó, a melltartóim kétharmada Triumph, a többi M&S. Próbáltam olcsóbbakat, pl. Dorina, Tesco, de azok nagyon kényelmetlenek, rossz szabásúak. Egyébként a Bellindának is vannak D-s melltartói, puhák, otthonra jók. Még ajánlottak Anita fehérneműket is. Sajnos itt Pesten is nagy utána járás jó darabokat vásárolni, ha jön áru, gyorsan kifosztják az üzleteket, a jobb darabokat elviszik azonnal.
7/7 anonim válasza:
Nézd meg a bravissima.hu-t is, alapból elég borsos, de amit leakcióznak, azt rendesen, 70% körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!