Fiatal lánynak koszorúslány ruhát ajánlanátok?
Nemsokára lesz az esküvőm, három lányrokonom lesz a koszorúslány. Az egyikük a húgom, akivel napi kapcsolatban állok, 22 éves, ő nyilván magának választ majd, amilyet szeretne. (Varratunk varrónővel).
A másik kettő a keményebb dió, unokatestvéreim, 13-15 évesek és messze laknak tőlünk, így az ízlésükkel nem nagyon vagyok tisztában, ráadásul rám bízták, hogy válasszak nekik, mert az én esküvőm lesz. A színben és anyagban már megegyeztünk. Azt szeretném, hogyha jól éreznék magukat a ruhában, nem lenne túl kislányos, de nem is öregítené őket. Mindketten elég fiús alkatok még, nem is nagyon hordanak szoknyát. Eléggé tanácstalan vagyok.
Elsősorban 15 év körüli lányok válaszát várom, hogy miben lennének szívesen koszorúslányok!
Én ebbe voltam, gyönyörű.:) 15 éves vagyok.
Tényle gyönyörű, csak sajna mi családon belül intézzük a varrást, így ez az abroncs miatt nehezen megoldható lenne.
Biztos nagyon szép voltál benne!
Egyébként pontosan ilyen bordót szeretnék - és ezek szerint ez nem "öreges" egy 15 éves lánynak. Főleg örülök :)
nekem ez nagyon tetszik, egyszerű, de mégis szép :) ilyesmiben voltam koszorúslány, és egyáltalán nem öregít a bordó, az egy gyönyörű szín :)
14/L
Előző vagyok. Esetleg ha nemszeretik a lányos színeket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!