"koszorúslány" ruha?!
Figyelt kérdés
Anyukám testvére nyáron férjhez megy és engem kért meg hogy a szertartáson én vigyem a gyűrűket. Megbeszéltük, hogy nem kell rendes koszorúslány ruhába lennem, mert egyikünknek sem tetszik, hanem csak valami kis szolid, de mégis elegáns és feltűnő ruhát szeretnék. Nagyon tetszik aminek egy picit fodros az alja, a felső része pedig két nemtúl vékony de nemis vastag pánt, mivel nincs csontvékony karom.. ha valakinek van valami ötlete/képe, nagoyn megköszönném !
15/L
2011. jún. 4. 21:12
4/9 A kérdező kommentje:
vagy ilyen barackvirágszínűt, lilát vagy kéket..
2011. jún. 4. 21:56
5/9 anonim válasza:
Csak ilyen kölcsönzős-szerűekre gondoltál vagy koktélruhák is szóba jöhetnek?Hol akarod megvenni a ruhát?
6/9 A kérdező kommentje:
koktélruha !!
épp ez az, hogy nemtudom hol kéne venni ha tudnám nem irtam volna
2011. jún. 5. 15:01
7/9 anonim válasza:
Itt találsz rengeteg szép koktélruhát:
Ha sokallod a 13500 Ft-ot ruháért,akkor menj el és nézz szét H&Mben,NewYorkerben,Bershkában,stb.
8/9 anonim válasza:
Remélem van Facebook-od,mert csak úgy tudod megnézni:S
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm : )
2011. jún. 5. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!