Szerintetek nem túl csicsás ez a koszorúslány ruha?
2010. júl. 24. 10:08
1/13 anonim válasza:
ha szebb akarsz lenni mint a menyasszony akkor ez jó választás :D
3/13 anonim válasza:
Ez inkább egy estélyi ruhának felel meg. Nem kell a menyasszonyt túlöltözni. Igaza van anyukádnak.
5/13 anonim válasza:
Igazából a menyasszony véleménye a mérvadó, nem anyukádé. Ha szerinte megfelel, akkor nyugodtan felveheted. Amúgy valóban kicsit túldíszített, de nagyon szép.
6/13 anonim válasza:
Szegény menyasszony:) én valami egyszerűbbe öltöztetném a koszorúslányom
9/13 A kérdező kommentje:
nekem is úgy tetszik :D na jó nem pont az ami a képen van, vagyis inkább remélem olyan lesz, mert ismerősöm varrónő és megcsinálja ingyen, csak vigyek képet. és én ezt vittem. amúgy a menyasszonynak sokkal szebb ruhája lesz, én már láttam :) szóval ezzel nincs probléma
2010. júl. 24. 13:16
10/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó, de koszorúslányruhának kicsit sok. Én nem örülnék a menyasszony helyébe. Bocs.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!