Nehéz kérdés.
Én is inkább a túrkálókat ajánlom.Sok időt elvesz, mire tényleg jó darabot találsz ami a méreted is. De megéri keresgélni.
Pár száz forintért szuper darabokat találsz.
Sok turiban rengeteg h&m-es és primakos cucc van.Jó , nyilván 2-3 szezonnal ezelőttiek, de a kutyát nem érdekel.
Annyi a fontos a turinál, hogy csak akkor vedd meg a ruhát , ha tényleg tetszik és a te méreted! Ha kicsi/nagy, de tetszik, akkor ne vedd meg.
Táskákat, cipőket is találhatsz turiban, csak keresgélni kell.Utána egy alaposan mosás elég. Jó állapotú dolgokat vegyél meg, ami el van nyűve, esetleg bolyhos, szakadt azt hagyd ott.
Turikon kívül még a leárazásokat tudom ajánlani.Pl a c&a-ban szokott lenni olyan akció, amikor a leárazott termékeket féláron lehet elhozni.Szóval adott mondjuk egy 8 ezres farmer.Leárazzák 3500-ra, te meg ennek a feléért elhozhatod! Figyelni kell ezeket az akciókat.
Mindenhol szoktak lenni ilyenek, amikor szinte olcsóbban kijössz, mint a turival.
Pl a tesco ruharészlegén is szoktak olyan leárazások lenni utolsó daraboknál, hogy ilyen 700-800 forintokért tudsz elhozni pólókat.És teljesen újak, divatosak és egész jó minőségűek.
Farmerból is 2-3 ezerért is vannak már nagyon jók ha kifogod.
Fehérneműket is folyamatosan akciózzák.
Szerintem ezeket kihasználva és a turikat, fel lehet öltözködni divatosan, úgy, hogy senki meg nem mondja rólad, hogy ezek turis ruhák vagy leárazott dolgok.:)
Ázsia centerekből, kínaikból nem ajánlom, hogy vegyél ruhát, mert minőségéhez képest túl sokat kérnek érte, és a legtöbb darabon látszik, hogy honnan van, és nem a legjobb.
Turkálókból viszont tényleg össze lehet szedni jó cuccokat, vagy ahogy előttem is írták a leárazásokkor. H&M-ben karácsonykor 800-1000 Ft körül is vannak pólók, 2-3ezres nadrágok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!