Titeket nem idegesít mikor azt mondják, hogy " kiszakadt a térdeden a farmer"?
46% maradj csöndben mert sorra mondod a nagyobbnál nagyobb hülyesègeket. csak magadat járatod le.
el tudom kèpzelni, hogy nèzel ki egyèbkènt....
íme egy kis útravaló: vannak mindíg aktuális trendek, most pl.: fodrok, metálfènyű cuccok, platform sportcipő, szaggatott/ felvarrózott farmer, bomber dzseki....stb...
illetve olyan dolgok, hogy manapság pl. nem divat a csípőnadrág, de a magasderekú igen, vagy pl. a pánt nèlküli csőtoppok is elèg divatjamúltak.
namármost ezeknek fènyèben egy divatot követő ember kiválasztja azt ami neki ezekből tetszik, bele tudja passzintani a ruhatárába.nem muszáj mindent felvenni ami most trend. kiválogatod ami neked ezekböl bejön. ebből adódik, hogy nem minden divatot követő ember nèz ki ugyanúgy, mert a divat rendkívül sokszínű. valaki sportosabb, valaki rockosabb, vagy èppen nőcisebb/ csinosabb.
te, ès az elmaradott társaid megláttok egy tinilányt superstar cipőbe ès egyből ledivatmajmozzátok, eddig terjed a fogalmatok.egy citromsárga fodros blúzos nő, fehèr szövetnadrággal, ès pepita kockás magassarkúval is ugyanolyan divatmajom mint a superstaros tini, csak azt a divatot te már nem ismered ezèrt egyedinek tartod.
Jogotok van ilyet felvenni.
Nekünk meg jogunk van benneteket kiröhögni, hogy úgy néztek ki benne, mint aki eltaknyolt biciklivel. És ezért még fizettek is.
Jaj, dehogynem idegesít. És kábé ugyanazt a három, viccesnek gondolt, de igazából tök erőltetett beszólást ismételgeti mindenki. Én meg csak kínosan mosolygok, és az ő érdekében remélem, hogy kevésbé türelmes és udvarias embernek nem fogja elismételni, mert az esetleg még ki is röhögi.
Félig-meddig off, de nem értem, hogy aki akkora ge.inagy egyéniségnek gondolja magát, az miért érzi szükségesnek, hogy egy anonim oldalon reklámozza ezt.
11!
En egetem le Magam?
Talan te ezzel a troger oltozekeddel!
Es nyugodt lehetsz elegansabb Vagyok mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!