Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Titeket nem idegesít mikor...

Titeket nem idegesít mikor azt mondják, hogy " kiszakadt a térdeden a farmer"?

Figyelt kérdés
annyira gáz már, valaki mèg mindíg nem tudja feldolgozni, hogy ez a divat, ès mèg viccesnek is tart egy ilyen beszólást amin röhögnöm kellene.....de nem szoktam.
2017. máj. 5. 10:12
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

46% maradj csöndben mert sorra mondod a nagyobbnál nagyobb hülyesègeket. csak magadat járatod le.

el tudom kèpzelni, hogy nèzel ki egyèbkènt....

íme egy kis útravaló: vannak mindíg aktuális trendek, most pl.: fodrok, metálfènyű cuccok, platform sportcipő, szaggatott/ felvarrózott farmer, bomber dzseki....stb...

illetve olyan dolgok, hogy manapság pl. nem divat a csípőnadrág, de a magasderekú igen, vagy pl. a pánt nèlküli csőtoppok is elèg divatjamúltak.

namármost ezeknek fènyèben egy divatot követő ember kiválasztja azt ami neki ezekből tetszik, bele tudja passzintani a ruhatárába.nem muszáj mindent felvenni ami most trend. kiválogatod ami neked ezekböl bejön. ebből adódik, hogy nem minden divatot követő ember nèz ki ugyanúgy, mert a divat rendkívül sokszínű. valaki sportosabb, valaki rockosabb, vagy èppen nőcisebb/ csinosabb.

te, ès az elmaradott társaid megláttok egy tinilányt superstar cipőbe ès egyből ledivatmajmozzátok, eddig terjed a fogalmatok.egy citromsárga fodros blúzos nő, fehèr szövetnadrággal, ès pepita kockás magassarkúval is ugyanolyan divatmajom mint a superstaros tini, csak azt a divatot te már nem ismered ezèrt egyedinek tartod.

2017. máj. 5. 17:34
 12/19 anonim ***** válasza:
51%

Jogotok van ilyet felvenni.

Nekünk meg jogunk van benneteket kiröhögni, hogy úgy néztek ki benne, mint aki eltaknyolt biciklivel. És ezért még fizettek is.

2017. máj. 5. 20:34
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem ez a bokától combig szabdalt láncos gótos volt, ofőm megkérdezte hogy a borotvákkal mostam-e :D
2017. máj. 5. 20:36
 14/19 anonim ***** válasza:

Jaj, dehogynem idegesít. És kábé ugyanazt a három, viccesnek gondolt, de igazából tök erőltetett beszólást ismételgeti mindenki. Én meg csak kínosan mosolygok, és az ő érdekében remélem, hogy kevésbé türelmes és udvarias embernek nem fogja elismételni, mert az esetleg még ki is röhögi.

Félig-meddig off, de nem értem, hogy aki akkora ge.inagy egyéniségnek gondolja magát, az miért érzi szükségesnek, hogy egy anonim oldalon reklámozza ezt.

2017. máj. 6. 08:05
 15/19 anonim ***** válasza:

11!

En egetem le Magam?

Talan te ezzel a troger oltozekeddel!

Es nyugodt lehetsz elegansabb Vagyok mint te.

2017. máj. 7. 22:11
 16/19 Dj Bax ***** válasza:
0%
hát a divat se mindig jó irányba megy én se szeretem ezeket a szaggattot szar farmernadrágokat a farmereket votl 1 munkatársam jól mondta egy ilyennek előbb varrja meg a nadrágot aztán hordja meg alapból ahogyí vezsik is föl szarakodni vele főleg ha siet beleakad a lába és tovább reped
2017. máj. 13. 09:50
 17/19 Dj Bax ***** válasza:
29%
meg azért a normálisabbja úgymond nem vesz fel ilyet
2017. máj. 13. 09:52
 18/19 anonim ***** válasza:
37%
szerintem meg az a gáz, hogy tízezreket adtok ki gyárilag szakadt nadrágokért. annó is cinkeltek vele, főleg az öregebbek, ma márén is "öregebb" vagyok, és nem értem ezt. :D mi magunknak csináltunk szakadásokat, koptatásokat rá, mennyivel menőbb volt, úgy még jó is volt hallani az "öregek" beszólásait:D
2017. máj. 15. 14:14
 19/19 Dj Bax ***** válasza:
43%
Így van hülye divat a sznobok meg becumizzák elég igénytelen ezeknek mindegy mi csak divat legyen divatmajmok. Ezeknek ha az lenen a divat hogy sz...s gatyát a fejre húzni azt is csinálnák
2017. jún. 21. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!