Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Skinny/slim farmer izmos...

Skinny/slim farmer izmos lábon mutat jobban vagy vékony lábon? /F

Figyelt kérdés
2017. máj. 2. 09:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
48%
Női lábon mutat jól :)
2017. máj. 2. 10:17
 2/14 anonim ***** válasza:
30%

Őszintén?

Egy férfin se izmos, se vékony lábbal nem mutat jól.

Sokszor még nőn sem.

2017. máj. 2. 10:17
 3/14 anonim ***** válasza:
50%

Izmos labon mert akkor kihozza a formajat!

A ket elso butaval ne foglalkozz ok a ferfigyulolo csoportba tartoznak csak a ferfi ruhat viselo noket istenitik!

Most nem irjak mint a ferfi ruhat hordo nok kerdesenel , hogy azt viseld ami tetszik , mindenki maganak oltozik , ne foglalkozz masok velemenyevel bla bla bla... A szokasos nyugtato szoveg.

De csak lanyok eseteben mukodik fiuknal mint Te is tapasztaltad csak a sertegetes megy.

2017. máj. 2. 13:45
 4/14 anonim ***** válasza:
67%

3!

Már megint jössz a baromságoddal. Mikor unod már meg az unalmas és szánalmas fröcsögésedet? Mert nagyon nevetséges.

Kérdező, hord nyugodtan, szerintem vékony és izmosabb lábon is jól tud mutatni.

Ne törödj senki véleményével se, viseld azt amiben jól érzed magadat.

2017. máj. 2. 14:49
 5/14 anonim ***** válasza:
27%
F-nak egyiken se.
2017. máj. 2. 18:01
 6/14 anonim ***** válasza:
63%

3: Nem vagyok férfigyűlölő! Sőt, egy párat már nagyon is szerettem :)

És utálom, ha egy nő férfi ruhában jár. Szóval ez nem jött be :)

Izmos férfi lábon egy feszülős nadrág úgy néz ki, mint egy biciklis gatyó.

2017. máj. 2. 19:09
 7/14 anonim ***** válasza:
49%

6! Ugy nez ki mint egy bringasgatya? Tehat kenyelmesen es jol..!

5! Ezekszerint minden ferfinek egysegesen es ugy kell oltoznie ahogy neked tetszen es termeszetesen a fajtadnak!

4! Ne csak Engem oktass ki hanem azokat is akiknek nem tetszik!

Ha nem vetted volna eszre dicsertem a kerdezot nem szidalmaztam mint altalaban az ilyen jellegu kerdeseknel szoktak a fiukat!

Tehat azokkal a valaszolokkal torodj ne Velem!

2017. máj. 3. 10:10
 8/14 anonim ***** válasza:

Csak te jössz elő minden kérdésnél a fiú ruhát viselő lányokkal.

Na mindegy kár a szóért mert makacsúl fújod a mondandód.

Hagyom is az egészet. Nem állok le veled megint vitatkozni mert semmi értelme

2017. máj. 3. 15:55
 9/14 anonim ***** válasza:
49%

Ugy ahogy ti is jottok mindeg szidalmazni azokat a fiukat akik noiesebben oltozkodnek!

Vagy ez mar fol sem tunik? Nyilvan, mert egyertelmu hogy a fiukat szidjatok es furcsa hogy valaki a lanyok ellen is felemeli a hangjat!

2017. máj. 4. 07:58
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

A közepesen izmos, vagy vékonyabb lábakon mutatósabb. :) Nagyon izmoson sem rossz, de ott hurkásabbnak tűnhet, ami nem mindig előnyös. De ugyanígy nagyon vékony pálcika lábakon sem az igazi, mert azt meg túlzottan vékonyíthatja, ami megint csak nem előnyös. Átlagosan formás és közepesen vékony lábakon viszont nagyon jól tud állni, mert pont hogy kiemeli a formáját, kiemeli az előnyös tulajdonságait. :)

Nagyon izmos lábakra érdemes olyat választani, ami csak combon és vádlin feszül, bokánál meg picit eláll.

Közepesen vékony, átlagosan izmos, formás lábakon pedig legjobb az ami combon, vádlin, és bokánál is egyaránt rendesen feszül, mert itt érdemes kiemelni a teljes láb alakját, formáját. :)

2017. máj. 4. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!