Mi a véleményetek, ha valaki fűzőt visel? Ha ésszel viselem, ugye nem lehet baj?
Így is karcsú a derekam, viszont szîvesen hordanék fűzőt: egyrészt tetszik, másrészt talán összefogná kicsit az apró kiálló hasamat.
Természetesen nem áll szándékomban eltörni a bordáimat.
Műanyag merevítőset szeretnék majd hordani, abból is mell alatti vagy övszerű fazont.
Ha csak "finoman" húzom meg, úgy nem lesz egészségügyi kockázata?
A régiek is hordtak anno, de nagyon kevés nő halt meg ténylegesen a helytelen fűzőviselés miatt.
Nektek mi a véleményetek erről?
Kezdem elfogadni és megtalálni önmagam.
És rájöttem, hogy szívesebben hasonlítanék (és persze könnyebben kivitelezhető lenne) egy nőies testalkatú nagy mellű széles csípőjű, karcsú derekú nőre, mint a tipikus agyonmajmolt csontváz modell ideálra.
Most viszont az előbbin szeretnék még finomítani (nem drasztikus módszerekkel).
Köszi 4es a biztatást remélem igazad van nagyon szeretném már én is befűzni magam :)
Én viszont azt olvastam h a mozgásban azért korlátoz a fűző meg ha mondjuk fel kell menned két emeletet azért kicsit kifogysz a levegőből mert azért mégis kisebb levegőket tudsz venni. Te neked mi ezzel a tapasztalatod?
Mivel rendszeresen énekelek, ez engem is érdekelne.
Állítólag rengeteg operaelőadásban adott, hogy a szereplők fűzőt viseljenek, így meg kell tanulniuk így is ugyanazt a légzéstechnikát, ami az énekléshez szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!