Milyen cipőt vegyek?
Figyelt kérdés
Lúdtalpam van meg bokasűlyedésem és egy kínai cipő jóesetben 2 hónapot ha bír. Nike és Adidas a két lehetőség a mostani afidas 9 hónapig bírta. Nike cipőm még soha nem volt. Melyiket érdemesebb?2017. máj. 2. 06:47
1/3 anonim válasza:
Használsz lúdtalpbetétet? Mert én is lúdtalpas vagyok de nekem a betét sokat segít. Nike cipőm nincs szóval nem tudom az meddig bírná de az adidas, puma és converse cipőimnek semmi baja. A converse már két éve, az adidas majdnem egy éve meg van :)
2/3 anonim válasza:
Baratnom is ludtalpas, tobb mint 5 eve o a Conversere eskuszik.
3/3 anonim válasza:
Nike Air Max...Tudom húzos az ára de az tényleg kényelmes
és jó minőségű,de esetleg még ajánlhatom a Nike Dual fusiont az jóval olcsóbb(Ha Air Maxot veszel akkor a 90est
az a legjobb felépítésű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!