Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Átlátszó szoknya? Hordható...

Átlátszó szoknya? Hordható így, vagy mit lehet vele csinálni?

Figyelt kérdés

Van egy szuper jó szoknyán, amit még nem mertem felvenni mert az anyaga olyan, hogy bizonyos fény viszonyoknál teljesen látni hogy hol van a testünk vonala (értsd: láb, két láb közötti rész), ami pedig gáz. Ha lenne egy alsó szoknyája akkor persze megoldódna az áltlátszóság, de mit vegyek alá???

Nem egyedi eset ez, mert az utcán is láttam már mást így, meg a múltkor kinéztem egy másik szoknyát a boltba, és ott is ha a napfény átvilágít rajta, akkor a próbababa körvonalait teljesen kiadja. Pedig ezt a szoknyát is úgy megvenném.

Amelyiket már megvettem az egy maxi szoknya, ami passzosabb szabású. Próbáltam már alá húzni derékmelegítőt (mini szoknyaként letolva), de egyrészt rövid, másrészt mivel a szoknya passzos, ezért látszik a letolt derékmelegitő alsó varrása. Tehát ott kidudorodik a szoknya. Látszik hogy van alatta valami.

Mit tegyek? Hogy lehetne hordható?

2017. ápr. 30. 10:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen szoknyám. Én varrónővel varrattam alá egy vékonyanyagból egy alsószoknyaszerűt.
2017. ápr. 30. 10:25
 2/11 anonim ***** válasza:
28%
Vegyél fel bugyit. Ne tangát. Meg esetleg harisnyát. Figyu! Mindenki tudja, hogy punid van. A szoknya nem leplez le semmit ;-)
2017. ápr. 30. 10:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Én ilyen szoknyak ala rovid pamut strech szoknyat szoktam felvenni olyan mint egy alsoszoknya vagy amit az 1írt.
2017. ápr. 30. 11:07
 4/11 A kérdező kommentje:

1# akkor hozzá is van van varrva, ugye? Probálnod is kellett, vagy csak ugy szemre belevarrta?

3# hol veszel ilyen szoknyát? Én csak new yorkerben láttam feketét meg szürkét. A fekete kizárt alá, mert átlátszana, de a szürkét még átgondolom.

2017. ápr. 30. 11:11
 5/11 Sunshinedoll ***** válasza:

Vegyél alá alsószoknyát.

Vagy most divat ez a nagyobb bugyi vagy body átlátszó cucc alá.

[link]

2017. ápr. 30. 14:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem kell próbálni mivel a szoknya a te méreted így belevarr egy másik szoknyát tulajdonképpen ez neki semmiség. Akár te is megtudod csinálni. Én is varrok,alakítok beveszek magamnak ruhákat pedig nincs róla sok fogalmam.
2017. ápr. 30. 15:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Egy olyan harisnya ami már nem látszik át. Talán 50 denes.
2017. ápr. 30. 15:25
 8/11 A kérdező kommentje:
7# félreértetted. Abban is ugyanúgy látszana.
2017. ápr. 30. 16:08
 9/11 anonim ***** válasza:
nem értette félre. tegnap rajtam is kicsit átlátszó egyberuha volt, alatta nem átlátszó harisnyával. a lábad vonala farmerben is látszik, nem olyan nagy dolog. engem inkább az zavar, ha a harisnya a derekamnál bevág, mert azt ez a ruha remekül kiemeli.
2017. ápr. 30. 16:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Én direkt csináltattam miniszoknyát amit az ilyen ruhák alá szoktam felvenni. De nyáron amikor az átlátszó szoknya alá bikinit veszek akkor nem szoktam alsó szoknyát felvenni, ha átlátszik nem zavar, bikinit már látott mindenki szerintem.
2017. máj. 1. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!