Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vannak köztetek is ilyen...

Vannak köztetek is ilyen fagyosszentek? 25/L

Figyelt kérdés
Egy vizsgafelkészítő konzultáción vagyok, reggel bokacsizmát és [link] ilyesmi kabátot vettem fel. Semmi fűtés nincs, hiába van hosszú ujjú felső, meg kardigán rajtam, a kabátomat is visszavettem, az első órán nem volt rajtam, óra végén már nagyon fáztam.

2017. ápr. 29. 09:44
 1/6 anonim ***** válasza:
72%

szerintem is mocsok hideg van! Én majd csak eztán megyek itthonról de az biztos egy kötött pulcsi lesz rajtam valami vastagabb kabáttal. deréktol lefele meg egy vastag szoknya harisnya meg én felveszem rendes bélelt hosszú csizmát is és nem érdekel h április van.

Amugy milyen vizsgára készültök szobaton? bocsi ha indiszkrét vagyok csak közben kíváncsi is :)

2017. ápr. 29. 09:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Én abban a télikabátomban járok, ami -15°C-ra van hitelesítve, és megfagyok. Persze sál, sapka, csizma... ami kell.

Én 25°C alatt amúgy is haldoklom. :(

2017. ápr. 29. 10:36
 3/6 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem tök jó idő van.Egy pólóban dolgozok kint,abban is már leizzadtam. :D
2017. ápr. 29. 12:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Jelen. :(

Reggel 5-kor indulok dolgozni..bokacsizmában :( Téli kabátban, személy szerint október eleje óta meg akarok fagyni.

2017. ápr. 29. 19:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Biztos van. Én bőrdzsekibe járok reggel, de délutánra már "lerohad" rólam.

De vegyél fel kabátot, ha fázol. Nincs ebben semmi. Nehogy már azért fagyj meg, mert mások szerint ciki a kabát...

2017. ápr. 30. 10:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok:) A hétvégén még a téli kabátomban voltam, alatta hosszú, kötött pulcsi, bakancs. Iszonyú fázós vagyok, a házunkban este is 22 fok az állandó hőmérséklet, de dupla takaróval alszom...
2017. máj. 2. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!