SÜRGŐSEN keresek Matrózblúzt máj.5. re HOL TUDOK kész matrózblúzt venni varratás nélkul?
Figyelt kérdés
Sajnos mivel csak ev vegen es ev elejen hordom nem vettem eszre egeszen mostanaig hogy kinottem a blúzom. Viszont egy hetmulva ballagok es surgosen szuksegem lenne egy ujra L-Xl meretben barki ismer boltot ahol keszen tudok venni?felek ha varratnam nem lenne kesz idoben2017. ápr. 27. 01:26
2/4 anonim válasza:
Most ezert ne vegyel, ilyenkor szerintem nem is lehet kapni. Kerj kolcson valakitol.
3/4 anonim válasza:
Hol laksz, mert pl Bp-n könnyű dolgod lenne, mert mindent lehet venni valahol. Egy kisvárosban már nehézkesebb hozzájutni ilyenkor.
4/4 anonim válasza:
De most komolyan...felmentem gardróbcserére beírtam hogy matróz blúz és kihozott 3 oldalnyit minden méretben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!