Mást is idegesít a lábujjközös papucs/szandál viselése?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 26. 04:13
1/9 anonim válasza:
Akit idegesít, de mégis hordja, meg is érdemli!
2/9 anonim válasza:
NEm szeretem hordani, mert nekem kényelmetlen - azaz magamon idegesítene, ha hordanám, éppen ezért nem teszem.
Az meg, hogy máson mi van nem érdekel, nem idegesít, ez az illetö magánügye.
3/9 Metionin válasza:
Magamon én sem szeretem, mert kényelmetlen. Egyetlen ilyen papucsom van, amit zuhanyzáshoz használok.
Másokon nem zavar, ők érzik a lábujjaik között, nem én.
4/9 anonim válasza:
Masokon nem zavar, van sok ami meg tetszik is
De en barmilyen hiperszuper markasat, vekonyat, barmilyen anyagut vettem, kikezdte veresre, holyagosra a labujjam kozet. Szoval nekem felejtos
5/9 anonim válasza:
Én nem szeretem magamon,szerintem iszonyat kényelmetlen,így én nem hordok.Ha más hordja és neki kényelmes tőlem hordhatja,csak attól készülök ki amikor utcára hordják az emberek..
6/9 anonim válasza:
Baromi kényelmetlen, plusz kiég tőle az ember retinája, mikor látja, ahogy a 40-es pasi a szőrös lábával a csirkelábaival slattyog benne a járdán.
7/9 anonim válasza:
Nem hordok ilyet, mert nem tudom elviselni; attól pedig falnak megyek, hogy nyáron minden második ember tangáspapucsban slappog a belvárosban. Kevés dolog tud robbanásig felidegesíteni, ez előkelő helyen szerepel a listán.
8/9 anonim válasza:
Nem. A papuccsal nincs bajom, a szandál viszont kényelmetlen, a plusz pántok nagyon belenyomják a kis pálcikát a lábujjak közé. Azt viszont egyenesen nem értem minek olyan kis izé egy hagyományos fazonú szandálba, sokkal kényelmesebb lenne nélküle. [link] ezekre gondolok, teljesen értelmetlen.
9/9 anonim válasza:
Igen, mivel töri a lábam. Nem tudom, hogy másoknak hogy nem dörzsöli ki ott finom bőrt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!