Nektek bejön a sportcipő lányon?
"Abszolút nem jön be. De számít ez bármit is?"
Jaaa hogy efféle platformon "holdjárók"? Azok viszont módfelett tetszenek! :Dd
Sportcipo csak sportolashoz valo!
Amugy hulyen nez ki es indokolatlan varosban.
Es nem noies az biztos.
De majd mindjart jon a 72%-os baratnonk es megvedi a lanyokat, Engem meg jol le alaz mert mertem oszinten valaszolni....
miért lenne a sportcipő indokolatlan a városban? Biztos én vagyok a fura, hogy kényelmetlen lenne egész nap magassarkúban szaladgálno...
a balerina pedig a 40-es lábon még csúnyább mert hosszítja a lábat nembeszélve a törpesarkúakról amik még extra hülyén is néznek ki
kérdező vegyél nyugodtan nekem most nike huaracheom van és imádom:
Akkor had kerdezzek a ket utolsotol?
Volt egy olyan kerdes , amit egy fiu tett fel miszerint lehet e hosszu futonadragba nem csak futni hanem pl. Kutyat setaltatni , bevasarolni a kozeli kozertben vagy csak setalni az utcan?!
Ugy mint ahogy a lanyok teszik.
Erre mindenki leugatta , hogy az "csak" sportolashoz valo es mas egyebre hulyen nez ki es nem is valo.
Holott ugye kenyelmes viselet, nyilvan azert valasztjak nem csak sporthoz a nok is...
Akkor kerdezem , hogy az volt a baj a kommenteloknek hogy ferfi merne kenyelmes ruhat viselni a sporton kivul is ugy mint a nok ,azert estek neki?
Csupan emiatt irtam ide En is es latom itt megint csak a noi kerdezot vedik!
Viszont sokmindenbe bele lehetne kotni, hogy aki balerinacipot visel az miert nem vesz fel hozza tullszoknyat is...?
Kerdezo! Az a kis ful amit felhoztal mentsegedre az azt a celt szolgalja , hogy a forgalmazo minnel tobbet eltudjon adni!
De latom mukodik a propaganda mert te is bedoltel nekik....
Az attol fugg ki nezi!
En no letemre kivancsi vagyok a csomagra, de azt is ugy viselik hogy takarja a felso, ellenben a kozonseges nok tobbsege pedig nem takarja semmivel es arra meg En nem vagyok kivancsi , hogy a pofamba csapjon elol a tevepata hatul meg a bevagas.
Errol szerintem ennyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!