Nektek bejön a sportcipő lányon?
Ez holdjáró, köze nincs a sportcipőhöz. Nézegesd a Nike, Adidas, New Balance, Puma oldalát, nekem most nagy kedvenceim a Tubularok. Linkelek párat amik szerintem szépek, mindenkinek más tetszik.
De akár New Balance-ből ez nekem a kedvencem: [link] Grey&width=B
Mivel 180' vagyok, nem igazán szoktam magassarkúkat hordani, egyébként is inkább a sportcipős lány vagyok, de szerintem az arany középút a legjobb. Úgy értem, ha egy lány tud sportcipőt és alkalmanként magassarkút is viselni.
18/L
kedves 8-as a Puma most pont ilyen holdjárókat gyárt, ugyanis a legkeresetebb modeljük a Puma Fenty...
az utcai viseletre gyártott sportcipők igenis lehetnek holdjárósak, mert nem triatlont fog benne lefutni a vásárló munkába menet.
kèrdező! nagyon vagány ès abszolút divatos a cipő amit belinkeltèl, nyugodtan merj egyedi, bevállalós lenni, most ez a legnagyobb sikk.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!