Fiúk! Hogy néz ki egy "tökéletes" lány számotokra?
Tudom ,hogy a szépség relatív és ,hogy mindenkinek más tetszik. Kíváncsí lennék Ti milyen ruhákban, kiegészítőkben képzelitek el a tökéletes lányt.És ,hogy milyen ruhák , taszítanak egy lányon. Akár testalkatot is írhattok, képeket is linkelhettek.
És nem, nem a kommentjeitek után fogok öltözködni. Egyszerűen érdekel nektek mi a véleményetek. :)
Valami ilyesmi. Legyen sportos, nem szeretem a komolynak tűnő nőket, mert feszélyezve érzem magam.
Elegans csinos oltozek, lehet szoknya ,egyberuha es magassarku harisnyaval.
Csak sportos es ferfi ruhas ne legyen!
Számomra a nagyon csícsás, nagyon csajos öltözékek nem igazán szoktak bejönni egy lányon. Engem inkább az egyszerűbb, hétköznapibb, már-már fiúsabb viselet tud megfogni, mert ezek kölcsönöznek a nőknek egyfajta természetességet és lazaságot.
Amik nekem nagyon be szoktak jönni:
- fehér trikó
- uniszex vagy férfi póló (általában fehér, de vannak kivételek)
- világoskék, hosszú ujjú farmering
- ing (férfi és női, fehér és színes, valamint kockás és csíkos egyaránt lehet, ez a lánytól és az ing típusától is függ, hogy melyik jön be éppen)
Leginkább a fehér színű ruhák dominálnak, de vannak olyan színes cuccok is bőven, amik szintúgy beindítanak. Legjobban az uniszex/férfipólós lányokra vagyok rákattanva valamiért (pláne ha a póló egy kicsit nagyobb az ő méretüknél és bő rájuk), de igazából hangulattól függ, hogy épp mikor melyik ruhadarab jön be jobban.
Ha gondolod, esetleg mutathatok konkrét képeket is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!