Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek milyen a...

Fiúk! Szerintetek milyen a tökéletes lány?

Figyelt kérdés
Haj, szem, magasság, súly, szemüveg, fogszabályzó, köröm, ilyesmi. Indokot és kort is kérnék!:))

2016. júl. 11. 23:13
 1/5 anonim ***** válasza:
29%
En lany vagyok, de érdekelnek a valaszok, ezert válaszolok, hogy kapjak értesítést.
2016. júl. 11. 23:18
 2/5 anonim ***** válasza:
48%
Számomra nincs ilyen, vagy legalábbis nem tudok egyértelműen leírni ilyet. Vannak bizonyos preferenciáim (legyen kb. olyan magas, mint én, vagy akár magasabb), meg olyanok is, amiben többféle verzió is jó (átlagos alaktól a molettebb típusig), de ha nem egyéjszakás kalandról van szó, sokkal fontosabb lenne a személyisége (politikai és világnézeti hasonlóság, közös hobbik, stb.). Azt mondanám, hogy ha megvan egy "tökéletes személyiség" (amit most nem részleteznék), akkor bármilyen "elég jó" kinézet mellett azt mondanám, hogy "tökéletes" a lány.
2016. júl. 11. 23:41
 3/5 anonim ***** válasza:
33%
Hát, számomra kb egyik se mérvadó amit itt felsorltál, talán a súly és magasság, mert azért igyekszem az én méreteimhez passzoló párt keresni, de nekem sokkal fontosabb a gondolkodása, kitartása, céltudatossága, személyisége. Bár persze én egy kicsit kilógok a sorból mert már fitalabban is inkább azt keresem akiből normális feleség lehet és nem az ilyen felsorolásokat, mivel ezek 40-50-60-70 évesen semmit nem fognak számítani. 20/f
2016. júl. 11. 23:41
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

milyen sz ar válaszok, már nem azért. :D mégha nem is az a legfontosabb, hogy hogy néz ki a lány, valószínűleg van valami preferencia, vagy ami különösen tetszik...

én lány vagyok, de én is kérdeztem már a barátomat erről, meg a fiú barátokat.

általában a hosszú haj jött be nekik természetesen (főleg az egyenes), festett vagy nem az mindegy. nekem pl sötét vörös hajam van, és a barátom oda van érte. magasság kb mindegy, ha magasabb náluk a lány, az se zavarná őket. a kövérek sem annyira bejövősek. szemüveg, fogszabályozó nem gond. persze szemüvegből olyat kell választani ami jól áll, nem divatszemüveget, ami lehet nem is illik a fejformához, csak menő. a festett köröm is kifejezetten tetszik a barátomnak. műköröm sem baj, persze ízlésesen. ilyen mindenféle kövek, csillogós pöttyök, minták nem jönnek be neki. csak az egyszínű, egyszerű.

sminkben a fekete tusvonal tetszik neki a legjobban, mindenféle vastagságú, hosszúságú, stílusú. meg a sötét szemfesték. mindennapokra inkább természetes hatású. csak az a lényeg hogy ne kontúrozd, alapozd úgy az arcod, hogy még a fejformád is más a valóságban. :D

ruháról írhatok még esetleg. kb minden barátomnak a dögös ruha jön be. :D nem r ibancos vagy cigány k urvás. nem is kell sokat mutatnia, csak összességében nézzen ki jól. pl sima fekete farmer, crop top, szép smink (akár csak egy szempillaspirál meg egy piros rúzs), kibontott haj, valamilyen cipő, ékszer (nem kell soknak lennie). de pl sportosabb öltözék is tetszik neki (sportcipő, melegítőfelső), ha sminkelek hozzá, veszek fel kiegészítőket, mert az úgy már egészen más...

amiket leírtam csak pár ismerős véleménye, nem általános igazság. remélem segítettem.

20-30 közötti korosztály.

2016. júl. 12. 13:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Ezek a milyen a tökéletes lány/fiú kérdések... :D

nyisd ki a Pozitív emberi tulajdonságok című könyvet és ha mindent beledobod egy lány/fiú-ba akkor megkapod

egyébként a fontosabb dolgok: legyen jó társaság, ne legyen buta, lehetőleg ne csaljon meg, sminket csak visszafogottan (kivéve alkalomkor),persze csak az ésszerűség határain belül de azért legyek én neki a legelső minden és mindenki előtt (mint az eggyik legfőbb bizalmasa), megtudjam nevettetni :D, legalább annyira legyen sportos hogy az eggyütét jó legyen, (és egy felesleges) ne legyen meg az az egy tulajdonsága ami miatt egész embereket tudok megutálni...

2016. júl. 12. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!