19-20 évesen mennyire ciki a tornacipő-farmer- (női) kockás ing?
Három-négy éve még elment rajtam, de most nem igazan, de mást nem nagyon szeretek felvenni: túl vékony>fázom benne, nagyon kivágott, nem tetszik,drága nincs zsebe, bokába nem ér le rendesen (hülyét kapok mikor a lábambol csak pici látszik ki s ott a szél szaladgál, rajtam mrg a hidegrázás. Amikor meg olyan idő van, már a rövid nadrágot lehet felvenni akkor azt húzom magamra) stb.
Ezek miatt szinte csak farmert hordok, torna cipő ami normális még talán (nincs rajta holdjáró talp, zárt, és nem ijed meg ha nem brtonon járok), kockás ing meg csak tetszik, derekam sincs ki belőle, akkor se ha leülök/hajolok, amitol sikito idegget tudok kapni szintén.
Nővérem próbál" meg regulázni" hogy Németből hoz márkás ruhákat, aminek a normális hugi örülne veszetten. Én meg: Ez nem kell, mert kényelmet, feszengek benne, stb a fenti okokkal körítve.
Őnmagában nem rosszak, de rajtam sose tetszett egyikse :/
Ennyire defektes vagyok?
Szoknya fele se nézek, nem praktikus nekem, a fiuk nézegessék más idomait, ne engem.
Ez úgy hülyeség,ahogy van...
Ezek pont örök darabok (én kifejezetten szeretem is őket lányokon).
Ne másoknak akarj megfelelni.
Akar vonulhatnal is a kek osztrigaba!
A meleg csajok pont igy oltoznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!