Tornacipő-farmer stílusból nőiesedés?
Jó ötlet a ruhatár frissítés, de csak addig menj, el, amíg nem érzed, hogy egy kicsit erőltetett az egész.
Ne akarj megszabni feltétlenül egy irányzatot, hogy akkor most "oké, innentől nőies leszek". Hisz hiába, ha lehet, hogy neked ez nem fekszik.
Azt vedd meg, ami tetszik, amiről érzed, hogy a tiéd, te vagy, és kényelmesen éreznéd magad benne. Ne akarj görcsösen más lenni. Majd kialakul. Ha tényleg készen állsz arra, hogy nőiesebb lény, ezen nem kell majd gondolkodnod, hisz automatikusan az fog majd kelleni. Nem fogod érezni a változást, átmenet lesz. Szerintem :)
Úgy kezdtem, hogy vettem szoknyát, de látom, hogy ez nálad nem opció. A harisnyás időben majd megpróbálhatod, semmi extrát, valami hétköznapit, amihez mennek a jelenlegi ruháid. Nekem ebből alakult ki valamennyire, ha ruhát kell felvennem, már áll is rajtam valahogy, de magassarkút továbbra sem hordok, a kiegészítőktől is tartózkodom, mert nem értek hozzá. Másokon látom, mi tetszik, de csak úgy, a boltban, semmi. Van egyszerű nyakláncom, gyűrűm, fülbevalóm, és ennyi.
A szoknya után pedig megtanultam sminkelni. Ha muszáj kinézni valahogy, akkor babacipő, szoknya, valami unalmas felső, vékony nyaklánc és smink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!