Tanga vagy francia bugyi?
9!
Ne altalanosits! Mert engem nem hat meg!
Viszont tenyleg egeszsegtelen mert ha a segglyuk nincs jol kitisztitva akkor a huvelyhez viheti a koli bacikat a lehajolas , felallas soran.
Én is a tangát szeretem.
És nem vagyok büdös ott alul.
A tisztálkodást is már nagyon régen feltalálták. Nem kellenek a kifogások.
Aki nem tisztálkodik az az ő sara, de nem a tangától lesz beteg valaki, hanem attól, hogy eleve nem tisztálkodik megfelelően!
Ti férfiak, ne akarjatok már olyat jobban tudni, ami egyébként pedig a női nemre tartozik és mi jobban tudjuk, oké?
Miért ne mindkettő? Brazil szabás! A legjobb dolog a szeletelt kenyér óta. [link]
Mondjuk ha ebből a kettőből inkább a francia.
13-as!
Erdekes modon ti nok szoktatok azon gondolkozni ,hogy mi ferfiak hogy tudunk szuk boxert vagy farmert viselni mert vajon hova tesszuk a csomagunkat....
Hat azt meg mi tudjuk hogy hogyan fer el de van koztetek olyan no aki ezt jobban tudja!
Tehat egalban vagyunk!
Amugy amit irtam azt pont egy notol hallottam mert ha olyan helyen szarsz ahol csak torolni tudsz akkor mar veszelyben van a nindzso.
Van akinek kényelmes a tanga, engem halálra idegesít hogy bevág, egyszerűen nem bírom 5 percnél tovább :D
Ha meg rendesen tisztán tartod magad ott lent nincs gáz, én pl más miatt de mindig tartottam magamnál nedves törlőkendőt ha nyilvános wc-t kellett használnom.
17!
Miert olyan nagy baj ha atlatszik a vonala?
Legalabb tudjak,hogy van a nadrag alatt valami es nem pucer Vagy alatta.
Amugy meg ha nem latszik es olyan mintha nem lenne Rajtad semmi akkor miert veszed fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!