Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a lényeges különbség 1 500...

Mi a lényeges különbség 1 500 forintos kínai tornacipő és egy Converse között?

Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 07:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
28%
én most azt a converset hordoom amit előttem a nővérem hordott 3 évig.....szval vanb ott különbséég de nagyon sok..nem csak az ár....
2010. júl. 6. 17:08
 22/24 fpete válasza:
59%
Én két pár Converse tornacipőt vettem hivatalos Converse boltban. Mindkettő szétment kábé egy éven belül. Belül hamar kikopott a "bélés", egy idő után pedig a felsőrész elkezdett leválni a talpról. Kína cipőknél kábé ugyanez, csak mínusz 10Ezerért... persze divatozni jobb a converse, bár hozzátenném, hogy Amerikában az egyik legolcsóbb lábbelinek számít, míg nálunk a zselé-drazsé gyerekek elhappolták a márkát (fehér converse)... Mióta már státuszszimbólumnak számít, én nem szívesen vennék fel converse-t.
2010. szept. 13. 12:41
 23/24 anonim válasza:

Persze a converse szupi-szupi jó, és én is imádtam, mert az életérzés stb..

Csak van egy nagy bökkenő..mégpedig, hogy tényleg ócskák, fél év alatt elkezdett szétjönni a varrás az oldalrészeknél, majd egy év múlva már olyan szinten szakadt volt, hogy mama végül kidobta, hogy ne nézzek már ki úgy, mint egy rossz csöves..:D

És ezek után a 2. conversem is, percre pontosan ugyanúgy ment tönkre. Ennyi pénzből bőven megcsinálhatnák olyanra, hogy 10 évig ne menjen tönkre, de ugye akkor nincsen bolt, nincsenek vásárlók..

És aki meg ilyen megjegyzéseket tesz, hogy a kínai azt mondja rólad, hogy full csóró vagy, és a converse a menő.. TE AGYALÁGYULT BUTA ember, remélem nem töltötted még be a 16-ot, nulla munkaviszonnyal beszélsz ilyesmiről, és csak apuciék pénzét költöd, ezért nem tudod, mit jelent megdolgozni annyi pénzért, amit erre a szarra versz el..

2013. jún. 10. 13:22
 24/24 anonim ***** válasza:
Volt már 5 pár Adidas Superstarom , az első 2 évet kibírt, aztán kezdett kiszakadni belül, illetve oldalt talprészről elválni. A 2. már nem bírt 2 évet...a 3. már annyit se...lényeg a lényeg..az utolsó ( egyébként mindegyik 20-22 ezer forint..tartja az árát ) 3 hónap alatt cafattá szakadt, pedig többet autózok mint X évvel ezelőtt gyalogoltam! Most vettem egy kínai 1.900 Ft-os fekete tornacipőt, Converse koppintás, de semmi csillag, minta stb... 2 hónapja van meg, eddig semmi baja... Ha havonta lerohad a lábamról, akkor is minden hónapban az év 12 hónapjában összesen 24.000 et költöttem cipőre, ami egy márkás cipő ára ( ami tapasztalatok alapján nem bír sokat...sajnos. ) Egy Nike Air Max tervben van, csak azért sajnálom rá a pénzt, mert ha veszek még néhány ilyen 2ezer körüli cipőt, a maradék 30.000 Forintból teletankolom az autót, 6 szor teletankolom a motort, stb.....A kérdésedre a válasz: SEMMI, a márkás cipők egyre szarabb minőségűek....:// ui. A Nike Court tépőzárasom egy nyár alatt nem lekopott / elszakadt, hanem SIMÁN ELENGEDTE A RAGASZTÁS AZ EGÉSZ TALPÁT...13.000 volt. ( Adidas után vettem, gonodltam olcsóbb egy tizessel kibír annyit..NEM !!!!!! )
2014. ápr. 10. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!