Mi a lényeges különbség 1 500 forintos kínai tornacipő és egy Converse között?
Lényeges különbség csak egy van, az ára.
Két évig kitart, húha, akkor az azt jelenti, hogy egy 15ezres convers áráért vehetsz 10 pár kínait. Két évig az is kibírja, ráadásul 2-3 havonta lehet más színű cipőd. Amúgy én fel nem vennék ilyen vackokat. Egyáltalán nem támasztja meg a sarkat és ezért előre csúszik benne a lábfej, ezért folyton nyomja a lábujjat és hosszútávon nagyon sokat árt a gerincnek. Lényegi különbség nincs, ugyanolyan szar, csak tovább bírja, de arányosan legalább annyival többe is kerül.
Utolsó, igazad van, majd jönnek 13 évesek a Converse cipőjükben és lepontoznak, ahogy engem is lepontoztak, mert szerintem is az ÁR a különbség :)
És tényleg ronda.
Fiúkon, lányokon egyaránt.
aki ad magára?
és csak az adhat magára akinem van 15ezre 1 cipőre?
NOS:
én kínai cipő mellett voksolok! mert így azt a 15ezret 1 évbe elköltöm 3-4 cipőre amit felváltva hordok és nem 2 évig télen nyáron csak azt...
ennyi..
jaj h a minőség..
16ezres adidas sportcipőm ment szét 1év alatt amíg a kínai szart évekig hordtam .
erről csak ennyit.. ok h az nem converse...
a fő külömbség:
menő ha vkinek olyanja van így akiek nincs olyan sok pénze az is inkább ilyet vesz és hordja 2-3 évig..
én inkább veszek sz*rt de legalább gyakran tudok váltogatni és nem bánom h ki kell lökni..
05-15 12:52
Nem nézem le. De basszus, nők vagyunk adjunk már magunkra, hogy nem ilyen undorító tornacipőkben járkálunk, hanem nőies darabokban!
Normális cipőkben is lehet kényelmeset találni, vagy akár egy balerina, vagy sportos cipő is lehet nőies.... de nem ez a konzerv és hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!