Hol vásároltok jó minőségű, de mégsem drága zoknikat?
1. a 100% pamut zoknik amelyekbe nem büdösödik a láb?
2. jó minőség, amelyiknek darabja nem 1000-2000 ft (vettem adidas, vans zoknikat már, jó minőség, de annyit betárazni belőlük, hogy elég legyen, nem kevés pénz...)
3. egyáltalán mennyi az időtartama egy zokninak?
Szeretem a mintás zoknikat, de ezeket ténylegesen nem lehet olcsón, minőségit venni. Egyszínű, snassz zoknikat szeretnék kicsit átalakítgatni hímzéssel, festéssel stb. Milyen márkát, boltot ajánlotok?
Tesco f&f szerintem nagyon jo minosegu es nem is draga. Nekem olyan van, hogy egyszinu fekete de a sarka meg a labujja resze mind masmilyen szinu:D gondolom van masmilyen is
Vans zoknit en nem szeretem
Decathlonban vannak meg jo egyszinuek
Vettem már több helyen is. Márkásat Bellindát, abból 1000 körül van egy darab. Mondanom sem kell, hogy semmivel sem bírja tovább, mint a teljesen no name. Sőt! Szerintem ezek mentek tönkre a leggyorsabban, kb. fél év után tök átlátszó lett a talpuk.
Vettem egybecsomagolva 4-5 párat H&M-ben, azok elég jók és tovább is bírták.
A legjobb eddig a Lidl-ben vett szintén több pár összecsomagolva.
Az ilyen csomagokban általában mindig van mindenféle, egyszínű, világos, sötét, mintás.
Hol?! Olyan ország nincs, hogy Jugo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!