Mit gondoltok a neccharisnyáról?
Figyelt kérdés
Nem nagy lyukú neccharisnya,szakadt/szaggatott nadrág alá2017. ápr. 18. 15:15
1/13 anonim válasza:
Nekem tetszik
Farmernadrag ala nem "utszeli" stilusu szerintem
Felvennem, ha lenne nekem :F
3/13 anonim válasza:
Kimondottan szexinek találtam, mikor a barátom felvette. (Más nem volt rajta)
De csak priváte nekem táncolt benne!!! Kikaparnám a szemét, ha másnak is bemutatná.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
:D
2017. ápr. 18. 16:00
5/13 anonim válasza:
Én most felfogom venni a barátomnak, kicsit beszexizek már neki. 😏
6/13 anonim válasza:
Én is szoktam farmer alá hordani,és sok mindenki mondta már,hogy nagyon tetszik úgy nekik.
7/13 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki. Viszont annyira nagy divatt lett, hogy nem viselném, zavarna, hogy minden harmadik szembejövő így néz ki.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2017. ápr. 18. 22:40
9/13 anonim válasza:
kb 10 évvel ezelőtt még felvettem balerina cipővel, gyerekként. Menőnek találtam magam benne:D
Most, hogy újra divat, először ribisnek gondoltam, meg undorítónak (talán irigységből?). Nem venném fel, se nadrág alá (túl sok emberen láttam már), szoknyával főleg nem.
Esetleg otthon, ha a barátom megkívánja...
10/13 anonim válasza:
hát nem hőszigetel sokat, inkább vennék má egy olyan farmert, ami nem lyukas. :D egyszerűbb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!