Ti mit gondoltok erről? Érdemes elkezdeni?
Sylist szeretnék lenni , mert 14 éves korom óta NAGYON érdekel a divat stb.
Szóval most fogok érettségizni , és van egy kis baj.
Szóval mindenki leakar beszélni róla , mert nem keresnek jól.Pedig engem nagyon érdekel, de most elbizonytalanodtam....
Szerintetek mit csináljak?
Tényleg nincs rá kereset?
Nagyon alacsoby a megélhetéshez a fizetés?
Köszi a válaszokat :)
Én már elég öreg és tapasztalt vagyok, és ahogy elnéztem az emberek sorsát, a következő a véleményem:
- mikor fiatal voltam, nem annyira a pénz körül forgott a világ, mindenki azt tanult, amit szeretett volna. Kivéve néhány tehetséges zenész, művész ismerősömet, akikből a szülők mindenáron mérnököt akartak faragni. Elvégezték az egyetemet, de sosem dolgoztak a szakmában, vagy nagyon keveset. A szülők megnyugodtak, hogy van rendes diplomája a gyereknek, az meg rögtön neki tetsző elfoglaltság után nézett.
Szóval szerintem tanuld azt, amit szeretnél. Minden szakmával lehet jól keresni, ha ügyes vagy benne, ha látszik rajtad, hogy szívesen csinálod. De ha kedvetlenül csinálsz valamit, mert utálod, akkor senkinek nem kell majd a munkád, hiába van akármilyen jó szakmád. A savanyú, csak a pénzre hajtó embereket az épeszűek elkerülik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!