Melyik a jobb Vans Old Skool (sima fekete-feher) vagy Converse (rövid szárú)?
Nekem más a tapasztalatom, mint az elsőnek. Több converse-m is van, a legrégebbit 7 éve vettem, a legújabb 1 éves. Semmi bajuk, a legrégibb is olyan állapotban van, mintha új lenne, pedig nem kímélem, koncertekre, túrákra hordom elég sokszor, mosógépben is bőven volt mosva.
A két vansom viszont elég hamar elhasználódott, mindkettő kilyukadt ott, ahol a nagylábujjam van a cipőben, tehát nekem a converse jobban bejött :)
#5 3-as vagyok
Bocsi szövegértés 1-es :D
Nem tudom egyébként, nagyon eltérő véleményeket olvasni ezekkel a cipőkkel kapcsolatban, barátnőmnek 2 évig bírta eddig az összes, aztán szétment, húgomnak 1 évig sem tartott, nem is vett többet. Nekem meg a kínaiban vett, meg deichmannos tornacipők mentek szét fél év után, úgyhogy nem tudom mitől függ :D
Lány vagyok egyébként, az első conversemet 14 évesen kaptam, akkor még érthető módon nem a nőiesség volt szempont. Most már szeretem a szebb, nőiesebb cipőket, de egyetemre, fesztiválra, egy lazább sétára sokkal kényelmesebb számomra ez :) De persze mint mondtam, valakinek ez nem jön be, valakinek az :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!