Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vetted már fel egy héten...

Vetted már fel egy héten többször ugyanazt a nadrágot?

Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 19:19
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok itt az egyetlen fiú szerintem. Egész héten ugyanabba a farmerba járok suliba/szórakozni, csak a következő héten cserélem le. Semmi baja nem lesz attól :D

15/f

2010. máj. 13. 19:55
 12/31 A kérdező kommentje:
:)
2010. máj. 13. 19:56
 13/31 anonim ***** válasza:
Persze, nagy ritkán előfordul, hogy 2-3 napig ugyanaz a nadrág van rajtam (pl. ha a barátomnál alszom és éppen nincs nála több nadrágom) de a 3. napon már rosszul érzem magam emiatt, szóval inkább megpróbálok minden nap másikat felvenni.
2010. máj. 13. 20:09
 14/31 anonim ***** válasza:
igen
2010. máj. 13. 20:31
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Én is egy hétig szoktam ugyanazt a nadrágot hordani, ha nem koszolom össze..

15/L

2010. máj. 13. 20:59
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a többség farmerban jár...

Én elegáns fekete nadrágokban járok és sajnos gyalog és tömegközlekedéssel.

Ezért 100%, hogy piszkos lesz mindig.

Ezért minden nap kimosom, mert sáros vagy hasonló.

Jelenleg egyébként is csak 2-3 nadrágom van.

Így vagy kimosom és gyorsan megszárad másnapra vagy váltogatva hordom őket.

Előfordult már, hogy nem mostam ki mert későn értem haza és féltem nem száradna meg. Akkor vizes kefével átmentem rajta, de másnap rosszul éreztem magam és csúnya volt ezért ha tehetem kimosom.

Ha nem kellene a mocsokban járnom és nem lenne piszkos nem mosnám csak 3-4 naponta (mert beleizzadok azért valamennyire).

Farmert ha nem koszos én se mosnám csak hetente, vagy másfél hetente. Az más anyag.

2010. máj. 14. 00:37
 17/31 anonim ***** válasza:
49%
Kétszer nem eszem meg egymás után ugyanazt az ételt, de kétszer egymás után simán felveszem ugyanazt a nadrágot, sőt horribile dictu a szabadidőalsómat, amiben délutánonként itthon nyomulok egy hétig is elhordom. Azokkal, akik képesek megenni kétszer egymásután ugyanazt az ételt, de nem vennének fel egy nadrágot kétszer egymás után, nem is állok szóba, mert azok egy tőlem elkülönülő univerzum. Azoknak ajánlom olvasásra a Cosmot, amiből megtudható hogyan kell műszempillával leszopni egy lovat.
2010. máj. 14. 19:51
 18/31 anonim ***** válasza:
persze XD 3-4 napig hordok 1 nadrágot. :D nemvagyok gazdag, nincs pénzem annyi nadrágra hogy naponta váltogassam -.-'
2010. máj. 15. 16:19
 19/31 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. :) utolsó: igazad van. :)
2010. máj. 15. 18:21
 20/31 A kérdező kommentje:
habár én max 2 napig hordom. aztán másik nadrágot úgyszint. szval. =/
2010. máj. 15. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!