Szerintetek ronda, ha a szűk szárú nadrág "harmonikázik" a bokánál?
2017. ápr. 15. 11:56
1/11 anonim válasza:
Ha csak éppen hogy ilyen szerintem nem gáz. Én legalábbis szeretem így hordani, ha nem túl hosszú a nadrág szára akkor ráncolom a boka körül.
2/11 anonim válasza:
A szürke nadrág hülyén néz ki magassarkúval, szóval az nekem ezért nem néz ki jól, amúgy szerintem nem ízléstelen a harmonikázás. De ha téged zavar hajtsd fel vagy vágasd le.
3/11 anonim válasza:
Szerintem ez még nem zavaró és nem néz ki rosszul, de ha nem tetszik vagasd le :)
5/11 anonim válasza:
Hú de gyorsan megkaptam a 0%-ot:D Szerintetek szerintem nem ronda, vagy mi van?
Ezért nem viszitek sokra az életben, mert ti a gagyi harmónikázós farmerrel is beéritek.:D
A tökéletességre kellene törekedni.
6/11 A kérdező kommentje:
:D Tőlem megkaptad a zöld kezet... :)
2017. ápr. 15. 15:02
7/11 anonim válasza:
Nem ronda. Viszont ha zavar egy varrónő pár száz forintért megoldja.
8/11 anonim válasza:
Sztem nem gáz, ha nem 10 cm a plussz, hanem csak 3-4.
9/11 anonim válasza:
hülyén néz ki, hajtsd fel, akár belül is fel lehet hajtani és nem látszik az
10/11 anonim válasza:
Én inkább beszűkíteném, mint levágnám. Sokkal jobban fog kinézni, ha a bokádra is rátapad. És ha ezután is marad egy kis ráncolódás, akkor az már nem zavaró, miközben a bokádra normálisan ráfeszül. :-)
Nekem pasiként is feszülősebbek a farmereim, nem ilyen elállóak. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!