Adidas Superstar vagy Stan Smith?
Figyelt kérdés
A két cipő között nem igazán tudok választani.
Mindkettőt fehér színben néztem ki. Vagyis a Superstart full fehérben a Stan Smith cipőt pedig a sarkánál pink színben. Szerintetek melyik néz ki jobban? Melyik érné meg? A tömegcipő kommentekkel pedig légyszìves kíméljetek.
2017. ápr. 13. 18:19
1/8 anonim válasza:
Nekem Superstarom van, és imádom. Szerintem mindenképp azt válaszd, nagyon kényelmes is. Bár a Stan Smith-et csak külső alapján ismerem.
2/8 anonim válasza:
Annyira utálom ezeket a cipőket vegyél már valami egyedibbet mert minden masodik gyereken ilyen van ba meg!!
4/8 anonim válasza:
Superstar szerintem is. A Stan nekem kicsit olyan mint egy csíkok nélküli Superstar. Nem tetszik annyira, de kinek mi az ízlése. Én a Supertart ajánlom!
7/8 anonim válasza:
Lol mekkora divat volt xdd mindenki ilyen cipőt hordott ma meg már senki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!