Brigcifolti kérdése:
Rendelni Iofferről?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Rendelni szerettem volna Iofferről egy cipőt. Viszont beleütköztem valamibe, aminél nem tudom hogy mit csináljak... Ezt írja:|Please enter a visa,Mastercard or JCB number.| Be írtam már a 4 soros számokat, és ezt jelzi ki, és fogalmam sincs mit csinálok rosszúl... Esetleg valaki segítene?2017. ápr. 9. 23:48
11/14 A kérdező kommentje:
Még egyszer leíromxd... Nem úgy van, hogy ha kedvem van hozzá írok még 3 számot, hanem alapból ott kell lennie, mert megint ki írná azt az angol szöveget, amit fentebb meg említettem. A három szám a kártya hátoldalán pedig oda kell, ahol otthagytam a kék cseppecske szerű dolgot.. És kipróbáltam már azt is, hogy hozzá írtam, és anélkül is. Az undorító giffekért (reklámokért) meg bocsi de ez volt a leg gyorsabb, ugyanis el kellett mennem. + Köszi az eddigi fáradozásaidat :)
2017. ápr. 11. 13:07
12/14 anonim 

válasza:

De a kartyaszam csak 4x4 szam. A kepeden meg ott van a "211" is.
De ha jol ertem anelkul is probaltad?
Akkor meg a hibauzenet kene :D
Nem lehet az sem, hogy valami netes vasarlasra vonatkozo havi penzlimitet elertel?
14/14 A kérdező kommentje:
Nem... vettem helyette mást aliexpressen xdd... De köszi a segítséged c:
2017. ápr. 15. 05:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!