Teljes mértékben megéri . Az eladók általában nagyon kedvesek , ez azért van mert egy részben félnek ( igen ,tényleg félnek ) attól hogy rossz értékelést kapjanak (->egy-két csillag és lehordó szöveg) s ha mégis hibáznának valamit ( ami ritka) vagy útközben eltűnik a csomag és te rossz értékelést adsz , akkor mindent megtesznek azért hogy 5 csillagos visszajelzést adj nekik és letöröld a rossz visszajelzésedet. A visszajelzés nagyon fontos dolog . Én azt ajánlom, hogy olyan eladótól vásárolj akiknek van fényképes és írt visszahelzésük is és gyémántjaik vagy koronájik legyenek ( a gyémánt és korona egy Aliexpresses rang amit csak a legjobbak kapnak meg ) .
Az aliexpressen számos nagy márkát is találhatsz pl : Nike , Adidas, Armani,Ralph Lauren,Gucci, The North Face, Supreme , stb..
Persze , mind replikák, de mind A++ minőségüek, ami azt jelenti hogy teljesen észrevehetetlen különbség van egy A osztályu replika és egy eredeti között. Például én most vettem egy Nike Huarache cipőt és még a nike boltos számlát is elküldték.
A 4#-es vagyok .
Ha nagy márkájú termékeket akarsz venni , akkor szükséges lesz belépned pár facebookos aliexpress csoportba , mert nagyon nagyon nehéz ezeket megtalálni.
Itt van egy pár facebook csoportb amiben én benne vagyok és nagyon jók :
ALIEXPRESS AND EBAY LOVERS
aliexpress the best branded products
Aliexpress add
Aliexpress Luxury Brands
Aliexpresses & Dhgate Luxury Brands ( a Dhgate ugyanolyan mint az aliexpress csak kevésbé ismert)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!