új barátnőm van aki nagyon cuki. Viszont nem teljesen úgy öltözik ahogy én szeretném. Hogyan tudnám rávenni hogy hordjon harisnyát? 25f
Nalam sajnos ugyanez a helyzet,meg az elejen magatol de ritkan viselt meg itthon is amit meg is jegyeztem,hogy nagyon tetszik es szexi benne,de naivan azt hittem ez meg inkabb hasznal neki,de ahogy multak az evek egyre inkabb leszokott rola ,most mar olyan szinten hogy evek ota EGYATALAN nem hord semmihez,de telen nekem adott parat a hideg ellen es most ott tartunk,hogy En hordom helyette!
Nem banom hogy igy alakult mert nagyon jo erzes viselni.
Vagy azt teszed amit en vagy megy a levesbe a csaj mert ahogy irtak elottem erre szuletni kell hogy valaki ragaszkodjon egy ruhahoz.
Én barátnőm csak akkor visel harisnyát ha szoknyát vesz fel, vagy egyrészest.
Én nekem is bejön ha egy lány/nő harisnyát visel, de nem fogom azért ráerőltetni mert nekem ez tetszik. Amikor olyanja van akkor felveszi, ha nem akkor nem. A barátnőm esetek nagy többségében farmer nadrágot visel vagy sztreccses nadrágot. Leggingset utcai ruhaként soha nem viseli, maximum szoknyával, de ő inkább sportolásnál használja azt.
Amikor kellemes tavaszi idő van akkor szokott szoknyát viselni harisnyával, azt is csak azért teszi mert úgy jól érzi magát, és nem azért mert én megkértem őt rá.
Én egyszer megkértem hogy gyakrabban viseljen ilyen ruhákat, ő annyit mondott hogy alkalomadtán felveszi, de nem csinál belőle rendszert mert sokszor nem praktikus neki. Nyáron amikor már nagyon jó idő van akkor állandóan szoknyát visel, rövidnadrágot meg akkor vesz fel ha túrázni megyünk vagy hosszabb sétát tervezünk. Harisnyát akkor értelemszerűen nem vesz fel, azt nem is engedném neki hogy abba megrohadjon nagy melegekbe. Ha nagyon hideg van férfi létemre én is viselek harisnyát nadrág alatt mert nekem az kényelmes és nem érzem hogy rajtam van, mégis véd valamennyit. Akkor a barátnőm is visel nadrág alatt, meg akkor itthon ha meleg van de még készül valahova akkor harisnyába mászkál a lakásba hosszított felsővel.
Gondolom már nincs meg a barátnöd... :D
Nem baj, gyere holnap is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!