Milyen minőség a Converse dorkó márka?
Figyelt kérdés
ilyenre gondolok: [link]
Ha volt nektek akkor hogy bírta?
Mennyi idő után ment tönkre?
Megérte az árát?
2010. máj. 12. 21:37
1/14 anonim válasza:
Nekem volt gagyi is meg ilyen is. A gagyi egy nyár után már nagyon gázul nézett ki, a Converse 3X 3 évszakot bírt.... A talpa ment már szét.
2/14 A kérdező kommentje:
színe nem kopott?
2010. máj. 12. 21:46
3/14 A kérdező kommentje:
Ajánljátok vagy nem?
2010. máj. 12. 21:46
4/14 anonim válasza:
Hát... nekem kettő is volt.
Ami azt illeti, az egyik fél év után gajjra ment. A másik viszont már... lassan... 5 éve bírja :]
Szóval szerintem végülis megéri...
Mellesleg nagyon kényelmes, és szerintem remekül bírja...
5/14 anonim válasza:
Nekem piros volt, egy picit tompább lett a színe, de nem volt csúnya.
7/14 anonim válasza:
8/14 anonim válasza:
megvettem rá 2hétre szét jött oldalt és nem vették vissza hanem megragasztották és ugyanugy szétjött megjóbban a díszítés meg 3hét és lekopik:D
9/14 anonim válasza:
imádom a converse cipőket, nekem is vannak, kényelmesek, divatosak, viszonylag sokáig bírják...
nekem bejön<3
10/14 anonim válasza:
utolsó:divatosak?:/ inkább tucatok. +ezek nem tartósak, hamar tönkremennek. nem érik meg a 17 ezer ft-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!