Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Felvegyem ezt a ruhát?

Felvegyem ezt a ruhát?

Figyelt kérdés

van egy piros ruha fekete pöttyökkel én nemtudom hogy felvegyeme mert álltalába farmerbe és pólóba vagyok de tetszik es azt mondják hogy jól ál. valaki segít?

16/L

2017. ápr. 3. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Piros ruha fekete pöttyökkel -- a katicabogár jut eszembe erről, ami nagyom mutatós lehet. Ne fél csinosabb, nőiesebb lenni. Magad is másképp fogod érezni így és másképp fognak tekinteni Rád. Támogatom, hogy vedd fel, hozzáillő cipővel, kiegészítőkkel. Például piros klipsz.
2017. ápr. 3. 17:33
 2/4 A kérdező kommentje:
és milyen cipővel lenne jó? mert nekem csak rövidszárú terepmintás cipő van. az is jó?
2017. ápr. 3. 18:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Talán a terepmintás nem illik hozzá. Színben hozzá illő -- piros vagy fehete -- magas sarkút vagy balerinacipőt gondolok hozzá illőnek. Esetleg piros táskát is még.
2017. ápr. 3. 18:20
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget
2017. ápr. 3. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!