Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Felvegyem a ruhát vagy nem:_?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvegyem a ruhát vagy nem:_?

Figyelt kérdés
A barátom elhivоt a régi sulijába a sulitáncra,én szivesen elmennék vele de az a kis gond , hogy duci lány vagyok és nem mindenben nézek ki jól.Arra gondoltam, hogy egy fekete tapados rövid ruhát huzzak,de szégyelös vagyok,szégyelem a testem.mit tegyek felvegyem vagy nem?
2013. dec. 25. 23:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
ha jól áll, akkor igen
2013. dec. 25. 23:19
 2/14 anonim ***** válasza:
86%
Légy büszke bálna, vedd fel!
2013. dec. 25. 23:20
 3/14 anonim ***** válasza:
Attól függ mit szeretnél, kollektív okádást vagy táncot.
2013. dec. 25. 23:20
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha kicsit ducibb vagy, akkor van ami előnyös, van ami nem. Kép nélkül nehéz megmondani. De válassz olyan ruhát amiben jól nézel ki, attól hogy tapadós, nem biztos, hogy szép is.
2013. dec. 25. 23:22
 5/14 Költőnő? ***** válasza:

kérdezd meg egy őszintébb bnőd véleményét is és többet is mutass be.

Ő - ha igazán jó bnőd - remélem, megmondja igazán h jól áll vagy inkább vegyél fel vmi mást.

2013. dec. 25. 23:22
 6/14 anonim ***** válasza:
Ne vedd fel, pucéron menj.
2013. dec. 25. 23:23
 7/14 A kérdező kommentje:
Azt állitják , hogy jól áll.Elégé lefogytam az utobbi időben,és jó homokóra alakom van a ruha ezt kiemeli, a nagy gond hogy van egy kis fölösleg a hasamon..amugy a fenekem feszes a lábaimmal is minden remndben van csak a hasammal van baj.
2013. dec. 25. 23:25
 8/14 anonim ***** válasza:
Tapadós rövid ruha? Duci lánynak? Ezt te sem gondolhattad komolyan, ne haragudj. Ami nem szép, azt takarni kell.
2013. dec. 25. 23:28
 9/14 Költőnő? ***** válasza:
homokórára elvileg tök jó választás a fekete
2013. dec. 25. 23:28
 10/14 anonim ***** válasza:

Csak szerintem üti egymást a homokóra alak és a duci kinézet?

Persze, ha olyan széles vállad van a kondi miatt, hogy ez sikerül ducin is, akkor szerintem nem azzal a pár kilóval lesz baj...

2013. dec. 25. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!