Mi a véleményed erről az overálról? (kép)
Szerintem csinosan all, es most nagy divat is!
A penteki Stilusparbaj epizodban Lakatos Mark stylist pont ilyen fekete overallt javasolt es "New York stilus"-kent jellemezte ;)
Szerintem is jól áll. De ha a te szemednek nem tetszik annyira akkor onkább ne vedd meg mert ugyse fogod hordani.
De én úgy vagyok a ruhákkal hogy ha már nem tudom eldönteni hogy jó e vagy nem akkor már halott ügy. Vagy még az szokott lenni hogy nem tetszik aztán azon a ruhán gondolkodok napokig míg aztán vissza megyek ujra felprobalom és akkor meg nagyon tetszik. Fene se érti.
bocsi de szerintem neked nemáll túl jól. felül nagyon zárt ami a nagy cicidhez elég furcsa
[link] egy ilyesmit jobban el tudnék képzelni :)
Oregit!
Szornyen mutat a lanyon. Olyan mint egy zsak.
Koszi a valaszokat! Nem tudom ki pontozgat mindenkit le, biztos valami irigy kis sz*r, de en mindenkit felpontoztam.:)
#9 talan mert az osszes nadragnal ez a divat, hogy direkt rovidre szabjak a labareszet, igy kilatszik belole a boka. Ezt a mai nadragok 90%-anal megfigyelheted. Nem mondom hogy ez kulonosen jo, ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem azert rovid mert kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!