Mennyire ciki, ha valakinek kidomborodik a mellbimbója?
Amellett, h. melltartó volt rajtam (nem szivacsos), és egy nem dekoltált, nem átlátszó, de testhez álló hosszú ujjú pamut póló, a pénztárnál a kasszás srác erősen odafókuszált.
Csak otthon vettem észre, h. mi a helyzet...
Nagyon gáz?
(Egyébként nincs nagy mellem, meg viszonylag feszes is
Nem ciki, szexi :)
Küldj légyszi képet, hogy mennyire volt látható.
Nagyon-nagyon-nagyon szexi!
A kasszás srác sem azért bámulta, mert ciki lenne.
Ha kajafoltos lenne a pólód, ami ciki, akkor nem bámulta volna a srác.
2#
Nyilván nem azért, hogy a pasik azt nézegessék!
Elmondanám, hogy a mell az utódok táplálasa miatt van! Talán ezért képes tejet termelni egy terhes/kisgyerekes nő.
Ha tetszik ha nem de ez az igazság.
Előző!
A homo sapies melle nem az utódok táplására miatt nőtt nagyra.
A csipánznak nincs melle, vannak tejmirigyei, bimbó, stb, de azt kiemelő melle nincs.
A mell a homo sapiens hímek miatt "került" a homo sapiens nőstényekre.
Ebből persze nem következik, hogy tolakodóan meg kéne bámulni.
Köszi mindenkinek a hozzászólást:
egyrészt anyuka vagyok, ergo többször is megtapasztalhattam, hogy (a férfiakban való vágykeltés, és az erogén zóna funkció mellett) mire lett 'kitalálva a női mell.
Általában - a munkám miatt - elegánsabb/ üzleties öltözetben járok, de tegnap előtt sportolásból jöttem, és 'lazább' ruha volt rajtam.
A kérdést azért tettem fel, mert hetente többször is oda járok - mivel ez egy, a lakásomtól 200 m-re levő Spar, és nem akarom/ nem tudom, h. kell-e kínosan érezni magam.
A srác olyan 25-30 év körüli lehet, én meg harmincnyolc vagyok...
Sporthoz való ruhában voltál? Akkor nem gáz. Máskor is mehetsz úgy boltba :)
(Én írtam azt korábban, hogy kicsit kínos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!