Nektek tetszenek ezek a cuccok? 13/L
Épp nyári bevásárlas előtt állok, ezért kinéztem magamnak pár dolgot, ami tetszik. Szerintetek? 🙈
Álmodj királylány!
Szép dolog 13 évesen az álmodozás, inspirációt is meríthetsz a nagy márkáktól, de kamu kérdésnek gyenge.
Az én stílusomtól ezek távol állnak, de a pulóver kifejezetten tetszik.
Csak szerintem teljesen felesleges 13 évesen 500-2000 Eurót költeni ruhákra, cipőkre, hiszen még jócskán növésben vagy, fél év múlva már lehet, hogy fel sem tudod venni. :)
Gondolom nem itt a neten akarod mevenni őket, mert tényleg drága, arról nem is beszélve, hogy máshol jelentősen olcsóbban megveszed.
Az első vászoncípőt felejtsd el ha jót akarsz. Nem csak azért mert fehér, és koszos lesz, de hamar tönkremegy.
A kék ballerina cipő szép, Nekem is van, pontosan ilyen. Csak mondjuk én 15 GBP-ért vettem. 550 GBP-t messze nem ér meg.
A pulcsi meg giccses.
A fehér ruha jól néz ki, de nem 2000 dollárét. Ilyen ruhákat is lehet olcsóbban venni. Bár ehhez a ruhához egyik általad választott cipő sem megy.
A cipők csúnyák. A ruhák jók.
Ki mondta, hogy a kérdező pontposan ezeket akarja megvenni? Lehet, hogy csak hasonlót, ami nem kerül ennyibe? Ezt csak mutatta, hogy ilyet, nem az, hogy ezt.
VAGY: A másik dolog: Ha van is rá pénze, mert a szüleinek jól megy, az meg nem a mi dolgunk. Mindenkinek van hobbija, amire szívesen költ, neki a ruhák.
Ügyes vagy, hogy fel tudsz vágni a szüleid pénzével. Majd ha dolgozol, megtudod, hogy ennyi pénzért mennyit kell dolgozni...
Arról nem is beszélve, hogyha valaki megtudja, hogy ilyen luxus cikkekbe jársz, vagy ellopják, vagy irigykedni fognak, de az biztos, hogy kinéznek és utálnak majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!