Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért hordanak egyre többen...

Miért hordanak egyre többen testszínű/fekete harisnyát sportcipővel?

Figyelt kérdés
2017. márc. 26. 20:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%
Harisnya nélkül még hideg van de van akinek már melege van hosszú nadrágban meg szandálban. Egyébként szerintem se kötelezően csak elegáns ruhához jó a harisnya, mondjuk engem zavar ha nincs rajtam zokni, olyan fura érzés.
2017. márc. 27. 12:54
 12/19 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik a ruha plusz sportcipő együtt, csak harisnyanadrággal olyan idegennek érzem, de lehet megszokás kérdése csak.
2017. márc. 27. 13:32
 13/19 anonim ***** válasza:
34%

Mert már nem bírnak milyen hülyeséget kitalálni. Ez még nem volt úgy hogy most ez megy. Felkészül: szoknya esőkabáttal és felemás zoknival.

10-15 éve még senki nem akart megsülni sem a 18 fokban, sem az 5 centit kilátszódó zoknikban. Most mindenki hőgutát akar kapni. Holott nagyon jól tudják ők is, hogy a zokniban a talpánál (!) izzad meg az ember, talpa meg mindnek van, az pár kilátszó centi elhagyása ez ellen SEMMIT nem segít. De hát valamivel meg kell ideologizálni ezeket a szánalmas talpnyaló zoknikat.

2017. márc. 27. 20:43
 14/19 anonim ***** válasza:
71%
#13 tudtommal a harisnya sportcipővel és/vagy rövidnadrággal jópár éve megy, nem tudom mi ebben az új.
2017. márc. 28. 11:02
 15/19 anonim ***** válasza:
49%
Én is szoktam vékony harisnyával, férfiként, jobb lenne kényelemre és tetszene is, csak izzad a lábam és ezért nem jó :(
2017. márc. 29. 11:18
 16/19 anonim ***** válasza:

Érett férfiként az jut erről eszembe, a fiatal nem tudja eldönteni, ő még lány vagy már nő. Laza is, komoly is, sportos is, de konzervatív is... Ki vagyok, mi vagyok? Emberek segítsetek!

Te mit szólnál olyan férfiúhoz, aki élére vasalt szövetnadrágban van, élénk színű sportcipővel, felül ingben, nyakkendővel (persze vasalatlanul), mindez felett egy susogós széldzsekiben? :-o

Láttam már ilyet is. Sőt, akad, aki megspékeli egy-egy fültágítóval, tetkóval...

Már csak a piros bohócorr hiányzik! :-(

Leggings-hez jó lehet a sportcipő, ha felül is sportosra veszed, de nejlonharisnyához inkább ne vedd fel. A divat ismétlődik, volt régen Madonna, aki hasonlóan extrémül öltözött, de nem összekeverendő az utca embere a celebekkel.

Leggings-ről (amit a nyolcvanas években cicanadrágnak, forrónadrágnak hívtak) még annyit, elméletben az is harisnyának készült, tehát a feneket nem kéne szabadon hagyni.

Természetesen, férfiként imádom, ha formás a popsi, amit fed! De, amikor nem az... krrrr. :-(

[link]

2017. ápr. 2. 13:23
 17/19 A kérdező kommentje:
#16 A linked súlyos, sajnos jött velem szembe (A gyakorlatban nem szembe, hanem inkább előttem ment...) hasonló, hihetetlen, hogy mennyire nincs önkritikája az embereknek.
2017. ápr. 2. 21:03
 18/19 anonim válasza:
6-osnak igaza van, gyorsabvan szárad, mint a zokni! Feltéve, hogy azonnal leveszed, amint beleizzadt a lábad (mondjuk a 7-es buszon) különben marad a lábgomba! A zokni felszívja a nedvességget és, ha jól szellőzik a cipőd meg is szárad, a harisnya műanyagból van, tehát tocsog a lábad a saját izzadságában! Persze ma már bármit felvehetsz bármivel, de szerintem a gumicsizma kisestélyivel akkor is gáz!!!!
2017. ápr. 5. 23:39
 19/19 anonim ***** válasza:

A harisnya elvégre feldobja az öltözéket, a lábat, a testszínűek és feketéket ezért hordják, és mert ha hűvös van reggel, jó ha van harisnya rajtunk.

De sportos cipőbe ajánlatos titokzoknit húzni, praktikusabb és nem fog könnyen kiszakadni a járástól.

2017. ápr. 14. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!