Mit gondolnátok elsőre egy ilyen lányról? Mi lenne a reakciótok, ha a suliban, utcán meglátnátok? +kép
Kedves #5!
Nem ismerem azt az énekest/énekesnőt vagy (kicsodát..) akit említettél, magamtól jött az ötlet.
Nem vagyok sem személyiségzavaros, sem rabló, sem emo, hippi vagy minek neveztetek, csak szimplán nagyon tetszik ez a haj! Ha már kategorizálni akartok, maradjunk a rockernél, az még illik rám valamelyest. És igen, tudom, rossz tulajdonság, de érdekel, hogy mit gondolnak rólam az emberek.
Ejnye kedves kérdező, akkor miért nem közlöd, hogy neked van ilyen hajad. Miért kellett lepontozni mindenkit?
Csak, hogy trollkodjak: a punciszőröd is fekete-fehér?
Szerintem jó, nem kell mindenkinek ugyanolyan átlagosan kinéznie :D Volt egy válaszoló aki azt írta hogy utánoz valakit, akkor ennyi erővel a 95% akiknek ugyanolyan egyszínű hosszú haja van, ők mit csinálnak? :D
A 2. kép amit küldtél kérdező, az szerintem még jobb.
Nekem Szörnyella de frász jutott róla eszembe :D
Amúgy én azt gondolnám róla, h bevállalós külső alapján. Különösebb reakcióm nem lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!