Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek is feltűnt ez? Szerinte...

Nektek is feltűnt ez? Szerintetek nem ízléstelen?

Figyelt kérdés
Gyakran látni, hogy középkorú vagy idősebb nők szinte a bordájukig felhúzzák azokat az ódivatú műszálas nadrágokat, amik ráadásul át is ütnek egy világos felső alatt... Csak szerintem néz ki gusztustalanul az ilyen? Egyrészt tovább nagyítja a pocakot, másrészt meg deréktól fölfelé normál esetben egy felső kell hogy takarjon nem pedig egy nadrág. Miért hordják egyáltalán így? Talán így kényelmesebb? Bár ezt erősen kétlem...

2017. márc. 21. 17:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Linkelj már képet légyszi :) Nem mindegy,hogy ugyanarra gondolunk-e :D
2017. márc. 21. 18:14
 2/10 anonim ***** válasza:
9%
Sajna nem csak ők, csaknem az összes nőnemű tüdőgatyát hord. Úgy néznek ki, mint akik jól megrántották felfele, mivel alul meg hiányzik 15-20 centi. Sort esetén ez kifejezetten azt jelenti, hogy fent lassan már beleér a cicijük, alul meg kilátszik a s.ggük 80%-a.
2017. márc. 21. 18:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszoló, te teljesen másról beszélsz...
2017. márc. 21. 19:37
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem simán rossz a fazon, vagy nem látja be az illető hogy egy számmal kisebb kéne.

Én egyébként pont ezért nem hordok világos felsőt sötét nadrággal, mert mindegy hol ér véget, mindenképp hülyén néz ki hogy átlátszik.

2017. márc. 21. 20:22
 5/10 A kérdező kommentje:

Ilyesmire gondoltam, mint ezen a képen a baloldali sötétkék trikós nő: [link]

Kinagyítva jobban látszik amúgy. Bár itt sötét színű a felső, de azért a hasa körüli gyűrődéseken keresztül itt is átüt a nadrág.

2017. márc. 21. 20:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Melegíti a derekukat, a deszülősök leszorítják a hasukat, takarják. A középkorú és idős nők esetében sokszor, kor, szülés miatt már nem feszes a hasuk, ezt próbálják leplezni, meg jobban esik ha van, ami melegíti az ember derekát és valljuk be, egy 40-50-60 éves nő elsősorban már nem csípőnadrágban hódít.
2017. márc. 21. 21:06
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A képen lévő teljesen rendben van. Mégis mit kéne viselnie szerinted?
2017. márc. 21. 21:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A gomb meg a zippzár rész üt át kicsit, mert magas derekú nadrágot visel, a pólója meg vékonyabb anyagú. Nem mindenki rajong a csípőnadrágért, főleg az idősebbek nem. Szerintem a képen a hölgy öltözéke teljesen ok.

De ha most csípőnadrág van valakin egy hosszabb felsővel, akkor is átüthet a nadrág gombolása, ha a póló anyaga vékony. Vagy az már rendben van?

2017. márc. 22. 06:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
ez szerintem sem gáz, ami a képen van. csípőnadrág valószínűleg sokkal szarabbul állna rajta, mert már nem olyan a teste, mint egy 20 évesnek. vannak ennél sokkal hajmeresztőbb dolgok amiket felvesznek.
2017. márc. 22. 13:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj vele. Igaz nem a legeslegdivatosabb, de a nő a képen már nem abban a korban van h nonstop divatozni akarna.
2017. márc. 29. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!